HomeCampagne Face It. MS is zenuwslopend

Campagne Face It. MS is zenuwslopend

Dat MS een enorme impact heeft op (jonge) levens én veel verschillende gezichten kent, maakt het MS Fonds duidelijk in de campagne ‘Face it. MS is zenuwslopend’. In de campagne zijn Benno en vier andere mensen met MS te zien. 

Face it. MS is zenuwslopend

In Nederland ondervinden 25.000 mensen dagelijks de gevolgen van de chronische en progressieve ziekte MS. Bij iedere patiënt is het ziekteverloop echter anders. Niet iedereen zit in een rolstoel of loopt achter een rollator. En hoewel de ziekte dus verschillende gezichten heeft, ligt er één aspect ten grondslag aan alle symptomen: MS is een chronische ziekte van het zenuwstelsel. 

Dat MS een enorme impact heeft op (jonge) levens én veel verschillende gezichten kent, maakt het MS Fonds duidelijk in de campagne ‘Face it. MS is zenuwslopend’. In de campagne zijn Benno en vier andere mensen met MS te zien. Zij verschillen in leeftijd en zitten ieder in een andere levensfase, maar hebben één ding gemeen: ze hebben alle vijf MS. Op www.nationaalmsfonds.nl/faceit laten de vijf op indringende wijze zien wat er met hen gebeurd is sinds ze de diagnose MS kregen. 

Download de verschillende persberichten via de knoppen hieronder.
Bijbehorende afbeeldingen zijn op te vragen bij [email protected]