HomeCoachingActiviteiten op het water

Activiteiten op het water

We organiseren meerdere keren per jaar activiteiten op het water voor mensen met MS. Tijdens deze weekenden verleggen deelnemers hun grenzen door dingen te doen die zij normaal nooit voor mogelijk hielden. Kanoën, surfen, zeilen en waterskiën, niets is te gek.

Voor deze activiteiten werken we nauw samen met Sailwise. Deze stichting biedt actieve watersporten aan voor mensen met een beperking. De accommodaties en boten zijn aangepast, waardoor ook mensen met MS hier gebruik van kunnen maken. Er geldt een eigen bijdrage van slechts 100 euro. De zeilweekenden van 2021 zijn geweest. Houd onze website in de gaten voor de zeilweekenden van 2022!

Sailwise volgt de coronaprotocollen voor aangepaste vakanties, zodat jij een veilige en bovenal onvergetelijke zeilvakantie kan beleven. Zou jij in 2020 of 2021 deelnemen aan een watersportweekend, maar werd dit geannuleerd door corona? Sailwise heeft jou hierover geïnformeerd. Heb je aanvullende vragen? Neem dan contact op met Sailwise.

Ben je benieuwd naar onze zeilweekenden? Bekijk onderstaande video, waarbij onze ambassadeur Janneke Knol het zeilweekend bezoekt.

MS Fonds on tour: het zeilweekend

Ga jij mee?

Ga de uitdaging aan op het water en schrijf je in!

Ik wil meer informatie