HomeCoachingActiviteiten op het water

Activiteiten op het water

Drie keer per jaar organiseren we activiteiten op het water voor mensen met MS. Tijdens deze weekenden verleggen deelnemers hun grenzen door dingen te doen die zij normaal nooit voor mogelijk hielden. Het avontuur vindt plaats op watersporteiland Robinson Crusoe, midden op de Loosdrechtse Plassen, waar je kunt zeilen, kanoën, suppen, surfen en waterskiën. Ben jij erbij?

Activiteiten op het water - zeilweekenden - Rubinson Crusoe - Nationaal MS Fonds

Voor de wateractiviteiten werken we nauw samen met SailWise. Deze stichting biedt actieve watersportvakanties aan voor mensen met een beperking. De accommodaties en boten zijn volledig aangepast, waardoor ook mensen met MS hier gebruik van kunnen maken. Er geldt een eigen bijdrage van 110 euro.

MS watersportweekenden 2022

In 2022 organiseren we op Robinson Crusoe drie watersport weekenden voor mensen met MS. Kosten voor deelname bedragen € 110,-. Er is per weekend plek voor 20 deelnemers. Ga jij mee?

  • vrijdag 17 juni – zondag 19 juni;
  • vrijdag 9 september – zondag 11 september: jongerenweekend speciaal voor mensen van 35 jaar en jonger;
  • vrijdag 30 september – zondag 2 oktober.

Omdat wij iedereen dit avontuur op het water gunnen, geven wij in 2022 voorrang aan mensen die nog geen zeilweekend van het Nationaal MS Fonds hebben bijgewoond. Ben jij enthousiast en wil je mee? Bekijk alle MS watersportweekenden en schrijf je in.

Nieuw: Watersportweekend voor jonge mensen met MS

Nieuw in 2022 is het zeilweekend specifiek voor jongeren tot en met 35 jaar. Ben jij jong en heb je MS? Dan is dit een unieke kans om met leeftijdsgenoten een fantastisch weekend te beleven en de uitdagingen met elkaar aan te gaan. Wil jij hierbij zijn? Schrijf je dan in!

Wachtlijst

Ben je al eens mee geweest met een zeilweekend en wil je graag nog een keer mee? Schrijf je dan in voor de wachtlijst door een e-mail te sturen naar [email protected] met daarin je naam, e-mailadres en het weekend waarvoor je je in wil schrijven op de wachtlijst. Mocht er een plekje vrij komen, dan neemt SailWise contact met je op.

SailWise zeilweekend

Kun jij helaas niet met het watersportweekend mee, maar wil je wel heel graag watersporten bij SailWise? Dan kan je wel mee met een ander watersportweekend of -week van SailWise en niet alleen op Robinson Crusoe, maar ook op de klipper Lutgerdina of met de zeilcatamaran Beatrix! Lijkt dit je wat? Lees snel verder.

MS Fonds on tour: het watersportweekend

Benieuwd naar de watersportweekenden van SailWise en het Nationaal MS Fonds? Bekijk onderstaande video, waarin onze ambassadeur Janneke Knol het watersportweekend bezoekt.

Ga jij mee?

Ben jij enthousiast en ga jij de uitdaging op het water aan?

Ik ga mee en schrijf mij in!