Digitale Buddy

De Digitale Buddy is er voor iedereen met MS. Deze app helpt jou het beste uit jezelf te halen, waardoor je meer grip krijgt op jouw leven met MS.

Digitale buddy Better Today leven met MS - Nationaal MS Fonds

De Digitale Buddy van Better Today biedt digitale coaching om jouw kwaliteit van leven te verhogen. In de app zijn verschillende onderdelen te vinden. In het Kenniscentrum vind je uitgebreide informatie over MS. Denk aan wetenschappelijke kennis, inspiratie en ervaringsverhalen van anderen. Stel je eigen plan op in het onderdeel Persoonlijke Doelen. Deze doelen kunnen gaan over jouw energiebalans, een gezonder eetpatroon, bewegen of relaties. Welke doelen jij instelt, is jouw keuze. In de Community ontmoet je andere gebruikers. In deze veilige omgeving kun je ervaringen met elkaar delen.

Dit is de Digitale Buddy

Inzichten

Het doel van de Digitale Buddy is om de gebruiker te laten leren van zijn of haar eigen inzichten. Door elke dag activiteiten en jouw gevoel daarbij bij te houden, ontstaan belangrijke inzichten om jouw kwaliteit van leven te verbeteren. Daarnaast dragen jouw ervaringen bij aan belangrijke inzichten voor MS en andere chronische ziekten.

Rol Nationaal MS Fonds

De Digitale Buddy is mede tot stand gekomen door het Nationaal MS Fonds. We vinden het belangrijk om de kwaliteit van leven van mensen met MS te verhogen. Better Today, de organisatie achter Digitale Buddy, speelt hierop in door samen met de gebruiker persoonlijke en haalbare doelen te stellen. Het fonds heeft een financiële bijdrage geleverd aan het ontwikkelen van de app en de organisatie in contact gebracht met mensen met MS.

Doe mee!

Er zijn al honderden mensen met MS met de Digitale Buddy aan de slag. Onze ambassadeur Maartje Havermans is één van de gebruikers. ‘Toen ik de diagnose MS kreeg, dacht ik nooit meer te kunnen lopen. Het is alsof alles onder je voeten wordt weggetrokken. Het is de uitdaging daarin een positieve draai te vinden. Dat lukt je niet alleen. Steun zoals een Digitale Buddy miste ik in het begin. Stap voor stap begeleiding, met de nadruk op wat er wél kan. In het begin is 200 meter lopen al heel goed; die bevestiging. In mijn praktijk coachen we ook, net als de Tiny Habits in de Buddy, met gedragspunten per dag. Makkelijke punten die je iedere dag kunt behalen, zoals water drinken of drie kleuren groente kiezen. Omdat je ze kunt afvinken, geven ze een positief gevoel. Dat zorgt voor blijvende verandering. Na een maand zit het in je nieuwe leefstijl.’

Ook gebruiker worden?

Heb jij interesse en wil jij je ook aanmelden als gebruiker van de Digitale Buddy? Dat kan!