De [email protected] Awards is een initiatief van het Nationaal MS Fonds en is in het leven geroepen om werkgevers in het zonnetje te zetten die hun collega met MS zodanig ondersteunen, dat hij of zij aan het werk kan blijven mét MS. Deze jaarlijkse verkiezing laat zien dat het vaak wél mogelijk kan zijn voor chronisch zieke werknemers om hun functie uit te oefenen met hulp van de werkgever of collega’s.

[email protected] studie

We ondersteunen sinds 2014 de [email protected] studie, waarbij onderzoekers in kaart proberen te brengen welke factoren een rol spelen bij het wel of niet behouden van werk en functioneren op het werk bij mensen met relapsing remitting MS. In het begin van de [email protected] studie hebben onderzoekers 19 werkende mensen met MS geïnterviewd. Uit deze interviews kwam onder andere dat het hebben van een begripvolle leidinggevende belangrijk is. Alle reden dus om die begripvolle werkgevers in het zonnetje te zetten!

[email protected] Awards 2020

De drie finalisten van 2020 zijn bekend! Wesselman Accountants in Helmond, Videobutler in Amsterdam en Stichting Wooncompas in Spijkenisse strijden om de [email protected] Award 2020. Bekijk de drie bijzondere verhalen van onze finalisten hieronder. Stemmen kan tot en met 8 november via www.msworkawards.nl. De werkgever met de meeste stemmen wint de award. Tijdens de online editie van de Nationale MS Dag op zondag 8 november aanstaande maken we de winnaar bekend. Schrijver Ronald Giphart reikt de [email protected] Award uit aan de winnende werkgever. Hij bracht dit jaar het boek ‘Wie waarlijk leeft’ uit, ter nagedachtenis aan zijn moeder Wijnie Jabaaij. Zij overleed 25 jaar geleden aan de gevolgen van MS.

Stemmen?

Breng nu jouw stem uit op jouw favoriet!

Ik wil mijn stem uitbrengen!