Nomineer jij je werkgever voor de [email protected] Award 2023?

Het hebben van een baan kan een wereld van verschil maken, als je MS hebt. Het geeft je het gevoel mee te tellen, zorgt voor sociale contacten en biedt financiële zekerheid. Het is fijn als je binnen je eigen mogelijkheden aan de slag kunt. Een werkomgeving die met je meedenkt is dan goud waard.

MS@work awards - Nationaal MS Fonds

Als Nationaal MS Fonds delen we graag de positieve verhalen van betrokken werkgevers die zich inzetten voor hun medewerker met MS. Met de [email protected] Award zetten we werkgevers in het zonnetje, ter inspiratie voor alle werkgevers in Nederland.

In 2022 ging de Award naar het OLVG in Amsterdam. Lenny Kranstauber, voormalig-teamleider Klinische Fysiologie nam de [email protected] Award namens OLVG in ontvangst. ‘Ik ben heel blij dat gezien wordt wat wij samen doen om Adinda haar vak te laten uitoefenen’, reageerde zij na de uitreiking. Adinda Groot droeg haar werkgever voor. ‘Ik vond het best eng om te doen, maar ik vind het zo’n mooie manier om het team te laten weten hoe enorm ik waardeer wat ze doen’.

Verdient jouw werkgever ook een lintje?

Denkt jouw werkgever ook met je mee over kleine of grote aanpassingen zodat je aan het werk kunt blijven? Nomineer hem of haar dan nu voor de [email protected] Award 2023! Dat kan hier.

[email protected] Work-studie

We ondersteunen sinds 2014 de [email protected] studie, waarbij onderzoekers in kaart brengen welke factoren een rol spelen bij het wel of niet kunnen behouden van werk en functioneren op het werk bij mensen met relapsing remitting MS. Uit interviews met werkende mensen met MS kwam onder andere dat het hebben van een begripvolle leidinggevende belangrijk is. Alle reden dus om die begripvolle werkgevers in het zonnetje te zetten!

De [email protected] Award wordt mede mogelijk gemaakt door:

MS de Baas