Stem voor de MS@Work Award 2023!

Het hebben van een baan kan een wereld van verschil maken, als je MS hebt. Het geeft je het gevoel mee te tellen, zorgt voor sociale contacten en biedt financiële zekerheid. Het is fijn als je binnen je eigen mogelijkheden aan de slag kunt. Een werkomgeving die met je meedenkt is dan goud waard.

MS@work awards - Nationaal MS Fonds

Als Nationaal MS Fonds delen we graag de positieve verhalen van betrokken werkgevers die zich inzetten voor hun medewerker met MS. Met de MS@Work Award zetten we werkgevers in het zonnetje, ter inspiratie voor alle werkgevers in Nederland.

Stem jij ook op een fijne werkgever?

Maar liefst tweeëndertig werknemers nomineerden hun werkgever voor de MS@Work Award 2023. Bekijk ze allemaal en breng jouw stem uit! Hiermee vergroot je de aandacht voor die fijne werkgevers die het verschil maken voor werknemers  met MS. Vind jij dat ook belangrijk? Stem dan nu: https://www.msworkawards.nl/.

MS@ Work-studie

We ondersteunen sinds 2014 de MS@Work studie, waarbij onderzoekers in kaart brengen welke factoren een rol spelen bij het wel of niet kunnen behouden van werk en functioneren op het werk bij mensen met relapsing remitting MS. Uit interviews met werkende mensen met MS kwam onder andere dat het hebben van een begripvolle leidinggevende belangrijk is. Alle reden dus om die begripvolle werkgevers in het zonnetje te zetten!

MS@Work in beeld

Elk jaar maken we video’s van de drie finalisten van de MS@Work Award. In onderstaande video zie je hoe laborante Adinda Groot en Lenny Kranstauber van het OLVG omgaan met MS op de werkvloer. Het OLVG is de winnaar van de MS@Work Award 2022.

De MS@Work Award wordt mede mogelijk gemaakt door:

MS de Baas