HomeCoachingMS@Work Awards

MS@Work Awards

Aan het werk blijven wanneer je MS hebt, vraagt niet alleen iets van de werknemer, maar het vraagt ook om inzet van de werkgever. De MS@Work Award is een initiatief van het Nationaal MS Fonds en is in het leven geroepen om werkgevers in het zonnetje te zetten die hun collega met MS zodanig ondersteunen, dat hij of zij zo lang mogelijk aan het werk kan blijven. Deze jaarlijkse verkiezing laat zien dat deze werkgevers er zijn. Heb jij ook een werkgever die zich voor jou inzet? Nomineer hem of haar dan voor de MS@Work Award 2021.

MS@Work studie

We ondersteunen sinds 2014 de MS@Work studie, waarbij onderzoekers in kaart brengen welke factoren een rol spelen bij het wel of niet behouden van werk en functioneren op het werk bij mensen met relapsing remitting MS. In het begin van de MS@Work studie hebben onderzoekers 19 werkende mensen met MS geïnterviewd. Uit deze interviews kwam onder andere dat het hebben van een begripvolle leidinggevende belangrijk is. Alle reden dus om die begripvolle werkgevers in het zonnetje te zetten!

De verkiezing

Van 3 tot en met 20 september kan er gestemd worden op de 32 werkgevers die door hun werknemers met MS genomineerd zijn. Alle ingezonden nominaties staan vermeld op www.msworkawards.nl. Door op de naam van het bedrijf te klikken wordt je doorgelinkt naar de stempagina van het bedrijf van je keuze.

De 10 organisaties met de meeste stemmen zullen op 27 september worden beoordeeld door een deskundige jury. Van de verhalen van de 3 finalisten die na deze selectieronde over zijn zal een mooie video gemaakt worden.

De MS@Work Award 2021 wordt uitgereikt op 7 november tijdens de Nationale MS Dag.

Welke werkgever gun jij de MS@Work Award?

Breng hier je stem uit

De MS@Work Award wordt mede mogelijk gemaakt door:

MS de Baas