In 2o21 nomineerden 30 werknemers met MS hun werkgever voor de [email protected] Award 2021. In de stemronde riepen zij hun omgeving op om op hun werkgever te stemmen. De tien werkgevers met de meeste stemmen werden beoordeeld door een jury van deskundigen. De winnaar werd 7 november bekend gemaakt tijdens de Nationale MS Dag in Nieuwegein.

MS@work awards - Nationaal MS Fonds

De winnaar

De winnaar van de [email protected] Award 2021 is bekend! Het is Thermo Fisher Scientific uit Bleiswijk geworden. Voor Jan van Uitert, die zijn baas Jan Willem Bos nomineerde, was de uitreiking een memorabel moment waarin zijn dankbaarheid werd omgezet in een Award voor zijn werkgever.

winnaar ms@work award 2021 thermo fisher sientific.

De finalisten

Hieronder kun je de video’s zien die we van de drie finalisten maakten. Het zijn stuk voor stuk indrukwekkende voorbeelden van betrokken werkgevers die het belangrijk vinden hun werknemer te ondersteunen.

Tembo Group

UWV

Thermo Fisher Scientific

[email protected] studie

We ondersteunen sinds 2014 de [email protected] studie, waarbij onderzoekers in kaart brengen welke factoren een rol spelen bij het wel of niet behouden van werk en functioneren op het werk bij mensen met relapsing remitting MS. Uit de interviews die onderzoekers hadden met werkende mensen met MS kwam onder andere naar voren dat het hebben van een begripvolle leidinggevende belangrijk is. Alle reden dus om die begripvolle werkgevers in het zonnetje te zetten!

Vanaf 15 november kun jij jouw werkgever nomineren voor de [email protected] Award 2022.

De [email protected] Award wordt mede mogelijk gemaakt door:

MS de Baas