HomeCoachingTeam Mentaal Sterk (Klimmen tegen MS)

Team Mentaal Sterk

Heb jij MS en wil je jouw grenzen verleggen? Elk jaar tijdens ‘Klimmen tegen MS’ lopen we met team Mentaal Sterk de Mont Ventoux op. Met dit team bieden we een beklimming ‘op maat’. Onder begeleiding of geheel op eigen kracht bereiken we samen de top! Het team is een samenwerking tussen Klimmen tegen MS (MoveS) en het Nationaal MS Fonds.

Klimmen tegen MS Team Mentaal Sterk

Op maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag) zal de 11e editie plaatsvinden van Klimmen tegen MS. Deelname aan team Mentaal Sterk betekent dat je rondom het event zoveel mogelijk samen bent. Op de dag zelf lopen er naast je teamleden ook een groot aantal vrijwilligers mee om je zo goed mogelijk te begeleiden. Fysiek zal het een hele uitdaging worden om de top te bereiken, juist daarom gaan we samen. Met elkaar voor hetzelfde  doel strijden en je eigen grenzen verleggen is een bijzondere ervaring.

“Tijdens mijn klim voelde ik de kracht waar ik naar zocht. Ik voelde dat er veel meer in mij zat en die kracht dreef mij vooruit. Aan de finish kwam de ontlading. Ik voelde mij sterk en enorm trots. Ik ben zo dankbaar dat ik mijn grenzen heb verlegd!” Joyce – deelnemer Team Mentaal Sterk

Doel

Samen in beweging voor een MS-vrije wereld! Maar ook samen naar de top van de Mont Ventoux om te laten zien dat alles  mogelijk is. Met deelname aan het team laat je zien dat MS niet betekent dat je bij de pakken neer moet gaan zitten. Ondanks dat er soms belemmeringen zijn, geeft het gezamenlijk in beweging komen kracht. Kracht om de top te halen, maar ook kracht die doorwerkt in je dagelijks leven.

Teamarrangement

De meeste deelnemers kiezen ervoor om samen met het team te reizen en te verblijven in Frankrijk. We bieden een arrangement voor reis en verblijf aan. Er is plaats voor 40 mensen. Lees hieronder meer over het arrangement en de kosten. Je kunt je ook aansluiten bij Team Mentaal Sterk, maar zelf  je reis en verblijf regelen.

‘Ik wil dat meer mensen het gevoel gaan ervaren, wat ik daar bovenop de berg heb beleefd. Het heeft me sterker gemaakt. Vroeger sprak ik over het leven voor en na de diagnose. Vanaf nu is het mijn leven voor en na de Mont Ventoux.’ – Anouk – deelnemer Team Mentaal Sterk

Voorafgaand aan de reis is er een informatiemiddag – datum volgt – waarbij je de andere teamleden leert kennen. Wij hechten grote waarde aan het teamgevoel om zo samen de uitdaging aan te gaan. Vanaf deze bijeenkomst leven we er met zijn allen naartoe.

Sponsorgeld ophalen

Bij deelname aan Klimmen tegen MS hoort een inspanningsverplichting van € 500,- per teamlid aan sponsorgeld op te halen. Dat geld wordt ingezet door MoveS voor onderzoek naar MS. Uit voorgaande edities blijkt dat deelnemers gemiddeld € 1.000,- aan sponsorgeld weten te verzamelen, dus wij hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken.

Heb je een vraag over team Mentaal Sterk?

Enthousiast, maar heb je toch nog wat vragen? Check de FAQ’s of stuur ons een mail.

Zien we jou op de Mont Ventoux?

Schrijf je meteen in!