HomeCoachingTeam Mentaal Sterk (Klimmen tegen MS)

Team Mentaal Sterk

Heb jij MS en wil je jouw grenzen verleggen? Elk jaar tijdens ‘Klimmen tegen MS’ beklimmen we met team Mentaal Sterk de Mont Ventoux. Met dit team bieden we een beklimming ‘op maat’. Onder begeleiding of geheel op eigen kracht bereiken we samen de top! Het team is een samenwerking tussen Klimmen tegen MS (MoveS) en het Nationaal MS Fonds. Helaas is besloten de editie van 2021 af te gelasten in verband met het coronavirus.

Klimmen tegen MS Team Mentaal Sterk

‘Tijdens mijn klim voelde ik de kracht waar ik naar zocht. Ik voelde dat er veel meer in mij zat en die kracht dreef mij vooruit. Aan de finish kwam de ontlading. Ik voelde mij sterk en enorm trots. Ik ben zo dankbaar dat ik mijn grenzen heb verlegd!’ – Joyce – onderdeel van Team Mentaal Sterk in 2019

Samen

Deelname aan team Mentaal Sterk betekent dat je rondom het event zoveel mogelijk samen bent. Voorafgaand aan de reis is er een informatiemiddag waarbij er ook ruimschoots gelegenheid is om de andere teamleden te leren kennen. Op de dag zelf lopen er naast je teamleden ook een groot aantal vrijwilligers met een medische achtergrond mee om je zo goed mogelijk te begeleiden. We creëren een echt een teamgevoel om zo samen de uitdaging aan te gaan. Logischerwijs is er altijd ruimte om af en toe even op jezelf te zijn.

‘Ik wil dat meer mensen het gevoel gaan ervaren, wat ik daar bovenop de berg heb beleefd. Het heeft me sterker gemaakt. Vroeger sprak ik over het leven voor en na de diagnose. Vanaf nu is het mijn leven voor en na de Mont Ventoux.’ – Anouk – onderdeel van Team Mentaal Sterk in 2016, 2017 en 2018

Sponsorgeld ophalen

Op het gebied van fondsenwerving trekken wij samen op, om de inspanningsverplichting van € 500,- per teamlid op te halen. Uit voorgaande edities blijkt dat deelnemers gemiddeld € 1.000,- aan sponsorgeld weten te verzamelen, dus wij hebben er alle vertrouwen in dat dit samen gaat lukken. Samen in beweging voor een MS-vrije wereld!

Meer weten?

Wil je meer informatie over deelname aan team Mentaal Sterk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Stuur een mail