Collecte coördinator

Onze toekomstdroom: een wereld zonder MS. Tot die tijd zijn we er voor de mensen die nú met MS leven en hun naasten. Onderzoek is hierbij hard nodig. Het Nationaal MS Fonds zet zich dagelijks met een bevlogen team in voor het bereiken van deze droom. Sluit jij je aan bij onze missie?  Als collectecoördinator heb je contact met de collectanten uit jouw gebied en regelen jij de collectematerialen via de online community. 

Sandor collecte collectecoördinator Dag van de Vrijwilliger

Help je mee?

Wil jij jouw steentje bijdragen in de strijd tegen MS en collectecoördinator worden? Daar zijn wij heel blij mee! Bekijk hier het stappenplan coördinator en meld je aan. De volgende MS Collecteweek vindt plaats van 27 mei t/m 1 juni 2024. 

Jouw functie

De werkzaamheden zijn op vrijwillige basis en vinden vooral in de maanden voorafgaand aan de MS Collecteweek plaats. Het gaat hierbij om de organisatie van de collecte en bestaat onder andere uit het contact met de collectanten en het bestellen en verdelen van alle collectematerialen. Ten slotte zorg je voor de administratieve afwikkeling en worden de opbrengsten geteld en afgestort.

Werkgebied

In diverse plaatsen in Nederland zoeken we nog naar collectecoördinatoren. Bekijk onderstaande lijst met vacaturegebieden. Wil jij coördinator worden en staat jouw gebied hier niet tussen neem dan contact op met het collecteteam via [email protected] of bel 010 – 5919839. 

Vacaturegebieden collectecoördinatoren pdf 
(laatste update: 27 oktober 2023)

Online community voor coördinatoren

Voor onze coördinatoren hebben wij een online community beschikbaar. Binnen deze community staat alle informatie die nodig is om de collecte op een goede manier te kunnen organiseren.  Je kunt hier alles vinden over de collectanten binnen jouw gebied en de bestellingen plaatsen voor de benodigde collectematerialen. Daarnaast is het in de online community mogelijk om looproutes aan te maken. Ook vind je er verschillende nuttige documenten.

Een handige en centrale plek dus. Ben je al wel coördinator, maar heb je nog geen toegang tot de community? Neem dan even contact met ons op via [email protected] of via telefoonnummer 010 – 591 98 39.