Collecte coördinator

Als collecte coördinator ben je een belangrijke spil in de organisatie van de collecte in jouw woonplaats. Je bent het aanspreekpunt voor de collectanten in jouw gebied, maakt looproutes voor de collectanten, deelt de materialen uit en verzorgt de (financiële) afhandeling zoals het geld storten. Zonder coördinatoren kan er geen collecte plaatsvinden. Jij bent onmisbaar!

Sandor collecte collectecoördinator Dag van de Vrijwilliger

Help je mee?

Wil jij jouw steentje bijdragen in de strijd tegen MS en collectecoördinator worden? Daar zijn wij heel blij mee! Bekijk hier de checklist voor coördinatoren en meld je aan. De volgende MS Collecteweek vindt plaats van 18 t/m 24 mei 2025. 

Wat ga je doen?

De werkzaamheden zijn op vrijwillige basis en vinden vooral in de maanden voorafgaand aan de MS Collecteweek plaats. Het gaat hierbij om de organisatie van de collecte en bestaat onder andere uit het contact met de collectanten en het bestellen en verdelen van alle collectematerialen. Ten slotte tel je de opbrengst, stort je deze af en zorg je voor de (financiële) afhandeling.

Werkgebied

In diverse plaatsen in Nederland zoeken we nog naar collectecoördinatoren. Wij kunnen jouw hulp dan ook goed gebruiken? Wil jij coördinator worden en ben je benieuwd of we in jouw gebied een coördinator nodig hebben neem dan contact op met het collecteteam via [email protected] of bel 010 – 5919839. 

Online coördinatoren community

Voor onze coördinatoren hebben wij een online community beschikbaar. Binnen deze community staat alle informatie die nodig is om de collecte op een goede manier te kunnen organiseren.  Je kunt hier alles vinden over de collectanten binnen jouw gebied en de bestellingen plaatsen voor de benodigde collectematerialen. Daarnaast is het in de online community mogelijk om looproutes aan te maken. Ook vind je er verschillende nuttige documenten.

Een handige en centrale plek dus. Ben je al wel coördinator, maar heb je nog geen toegang tot de community? Neem dan even contact met ons op via [email protected] of via telefoonnummer 010591 98 39.