Collecte coördinator (vrijwilliger)

Van het contact met collectanten tot het regelen van collectematerialen; een coördinator is onmisbaar voor de collecteweek. 

Sandor collecte collectecoördinator Dag van de Vrijwilliger

Onze toekomstdroom: een wereld zonder MS. Tot die tijd zijn we er voor de mensen die nú met MS leven en hun naasten. Onderzoek is hierbij hard nodig. Het Nationaal MS Fonds zet zich dagelijks met een bevlogen team in voor het bereiken van deze droom. Sluit jij je aan bij onze missie? 

Wil jij jouw steentje bijdragen in de strijd tegen MS en collectecoördinator worden? Daar zijn wij heel blij mee! Bekijk hier het stappenplan en meld je aan. De volgende collecteweek vindt plaats van 26 juni t/m 1 juli 2023. 

Jouw functie

De werkzaamheden zijn op vrijwillige basis en vooral in de maanden voorafgaand aan de collecte plaats. In dit document vind je een overzicht van alle werkzaamheden van een collectecoördinator. Bekijk ook onderstaande video. 

Werkgebied

In diverse plaatsen in Nederland zoeken we nog naar collectecoördinatoren. Bekijk onderstaande lijst met vacaturegebieden. Zoeken we geen coördinator in jouw buurt maar wil je je wel inzetten? Meld je dan aan als collectant. (laatste update: 2 december 2022) 

Vacaturegebieden collectecoördinatoren pdf 

Doe mee! 

Ben jij die spin in het web die zich wil inzetten voor een toekomst zonder MS? Dan horen wij graag van jou! Stuur een e-mail naar [email protected] of bel 010 – 591 98 39. 

Bekijk de video voor de werkzaamheden van een collectecoördinator.