HomeCollecte organiseren

Collecte organiseren

Van het contact met collectanten tot het regelen van collectematerialen; een coördinator is onmisbaar voor de collecteweek.

Wil jij jouw steentje bijdragen in de strijd tegen MS en collectecoördinator worden? Daar zijn wij heel blij mee! Bekijk hier het stappenplan en meld je aan. De volgende collecteweek vindt plaats van 26 juni t/m 1 juli 2023.

Ben jij al collecte coördinator?

Hartelijk dank voor al je inzet! Hier kun je inloggen in de collecte community. De volgende collecteweek vindt plaats van 26 juni t/m 1 juli 2023.

Coördinator Ronny: ‘Bijna niemand heeft nog contant geld in huis’

Naast voedingsdeskundige, kok en ondernemer is Ronny óók collectecoördinator voor het Nationaal MS Fonds.  In 2021 kozen zij en haar mede-coördinatoren in hun wijk voor een collecte zonder contant geld, het zogenoemde cashless collecteren. In een interview met het collecteteam vertelt Ronny hoe dit ging en geeft ze tips.

Vacaturegebieden: coördinatoren gezocht!

In diverse plaatsen in Nederland zoeken we nog naar collectecoördinatoren. Bekijk onderstaande lijst met vacaturegebieden. Zoeken we geen coördinator in jouw buurt maar wil je je wel inzetten? Meld je dan aan als collectant of assistent coördinator. (laatste update: 2 december 2022)

Werkzaamheden van een collectecoördinator

Meld je aan!

Wil jij ons helpen in de strijd tegen MS? Meld je aan als collectecoördinator.