Collecteren? Dat kan ook dit jaar goed en veilig!

Onze collecteweek staat voor de deur. Van 28 juni tot en met 3 juli gaan duizenden collectevrijwilligers voor ons aan de slag. Ook dit jaar kan collecteren op 1,5 meter afstand goed en veilig. Dat is gebleken uit onze vorige collecteweek in november en de collectes van andere goede doelen.

Collecteren langs de deuren kan, zelfs in coronatijd, goed en veilig. We vragen onze collectanten om de maatregelen van het RIVM op te volgen, zoals het bewaren van 1,5 meter afstand en het wassen van de handen voorafgaand en na afloop van een collecteronde.

Vormen van collecteren

Naast de huis-aan-huiscollecte bieden we ook dit jaar andere vormen van collecteren aan. Je kunt bijvoorbeeld donatieflyers rondbrengen in jouw omgeving of met de kartonnen bus langs de deuren. Daarnaast is online collecteren ook een optie. Maak een digitale collectebus aan en vraag jouw vrienden, familie, collega’s en kennissen te doneren. Vergeet ‘m niet te delen via social media! We bieden ook de mogelijkheid om te collecteren vanaf de bank: mobiel collecteren. Meld je aan via ons aanmeldformulier. Vlak voor de start van de collecteweek ontvang je via e-mail of sms een link naar jouw persoonlijke pagina. Nadat deze geactiveerd is (door simpel de link te openen) kun je de pagina verspreiden via WhatsApp, e-mail, social media etc.

Meld je aan!

Collecteren kan goed en veilig. Help jij mee?