Deelnemers Klimmen tegen MS gezocht

Op 10 juni wordt het evenement Klimmen tegen MS georganiseerd door MoveS. Samen met MoveS vormt het Nationaal MS Fonds het team ‘Mentaal Sterk’ en we zoeken nog deelnemers!

Start een actie Nationaal MS Fonds

Klimmen tegen MS vindt voor de 9e keer plaats. Het idee? Deelnemers bedwingen gezamenlijk, in estafettevorm, de top van de Mont Ventoux om zoveel mogelijk geld op te halen in de strijd tegen MS. De deelnemers in het team Mentaal Sterk hebben allemaal MS en beklimmen samen de weg naar de top.

Grenzen verleggen

Team Mentaal Sterk is een initiatief van het Nationaal MS Fonds en Klimmen tegen MS. In het verleden hebben we vaker samen de Mont Ventoux beklommen, als team Samen Sterker.

De Mont Ventoux is bij uitstek geschikt voor mensen die hun grenzen willen verleggen en dit samen willen doen met gelijkgestemden; een team van mensen met hetzelfde doel.
Team Mentaal Sterk laat zien dat meer mogelijk is dan je denkt, ook met MS, en zet zich in om MS de wereld uit te helpen. Door samen deze berg te beklimmen inspireer je anderen en zet je een onvergetelijke prestatie neer.

Samen naar de top

Fysiek zal het een hele uitdaging worden om de top te bereiken, juist daarom gaan we samen. Naast het team zullen er tijdens de klim ook een groot aantal vrijwilligers met een medische achtergrond meelopen om ons zo goed mogelijk te begeleiden. Op het gebied van fondsenwerving zullen wij samen optrekken om de inspanningsverplichting van € 500 per teamlid op te halen. Uit voorgaande edities blijkt dat deelnemers gemiddeld € 1.000 aan sponsorgeld weten te verzamelen dus wij hebben er alle vertrouwen in dat dit samen gaat lukken.

Deelname aan team Mentaal Sterk betekent dat je ook rondom het event zoveel mogelijk samen doet. We slapen en eten allemaal op dezelfde locatie en proberen echt een team gevoel te creëren om zo samen de uitdaging aan te gaan. Logischerwijs is er altijd ruimte om af en toe even op jezelf te zijn. Het reizen naar Frankrijk organiseer je wel zelf. Je wordt uiteraard van alle informatie voorzien die je nodig hebt voorafgaand en na het evenement.

Doe mee!

Heb jij MS, wil jij de uitdaging aangaan en je aanmelden voor team Mentaal Sterk? Of ben je benieuwd en ontvang je graag meer informatie?