Wij bieden een arrangement voor reis en verblijf aan. De kosten voor dit arrangement bedragen €500,- per persoon (richtprijs), exclusief de €100,00 inschrijfgeld. Er is plaats voor 40 personen.  

Bij dit Team Mentaal Sterk-arrangement vertrek je op vrijdagavond 17 mei (laat) met een touringcar vanaf Utrecht of Eindhoven naar Frankrijk. Daar komen we aan op zaterdag. We slapen dus in de bus. 

In Frankrijk verblijven we drie nachten op een vakantiepark in verschillende huisjes. Zondag gaan we met z’n allen op pad om Avignon te bekijken en het startnummer op te halen. 

Maandag – de dag van de beklimming – start de dag vroeg, met de touringcar gaan we naar de start in Malaucene. Deze bijzondere dag sluiten we af met een gezamenlijke teammaaltijd.

Dinsdag vertrekken we na een bezoek aan een Franse markt en het eindfeest van Klimmen tegen MS terug naar Nederland. Daar kom je woensdag 22 mei vroeg in de ochtend weer aan. 

Het begeleidingsteam zorgt voor de ingrediënten voor gezonde maaltijden (zaterdagavond en zondagavond). Koken doe je met je huisgenoten. Het ontbijt is in een gezamenlijke ruimte van het vakantiepark. 

Voor de busreis, het verblijf in de vakantiehuisjes en de maaltijden (ontbijt en avondeten) zijn de kosten €500,- in totaal.