Feddo Visser in actie tegen MS

“Ik wil gewoon dat die stomme ziekte de wereld uit is.”

“Met Vissen tegen MS, wilde ik laten zien dat het ook met een beperking als MS mogelijk is om te vissen en eropuit te gaan. Mensen die onderschatten vaak dat vissen best zwaar en intensief kan zijn.

Feddo_Visser_vissen_tegen_ms

“Soms gebeurt het dat je 30 tot 45 minuten bezig bent een sterke karper binnen te halen. Ook is het voor niet alle mensen met MS vanzelfsprekend om tussendoor even te gaan staan en de benen te strekken. Het vissen zelf vind ik bovendien hartstikke leuk en ik deel die passie graag. Er is ook niet echt iets vergelijkbaars. Het zijn toch vaak wandel-, hardloop-, of fietsevenementen.”

Al vanaf begin januari was Feddo betrokken bij Vissen tegen MS. “We moesten helemaal van 0 beginnen en hadden geen ervaring met het organiseren van een dergelijk evenement. Ik ben dan ook trots op hoeveel sponsoren en grote merken aanwezig waren en/of spullen hebben gedoneerd voor de verkoop en de loterij. Ondanks dat het weer ontzettend tegen zat, hebben we €2.166 opgehaald. Dat vind ik heel speciaal.”

Feddo-visser-visevenement-tegen-ms

Het organiseren van het evenement kost vanzelfsprekend erg veel energie. Tijdens het evenement was Feddo bijvoorbeeld al om 06:00 uur aan het opbouwen. Feddo kan dan ook iedereen een rechterhand aanraden. “Waar ik ontzettend blij mee ben is dat ik een vriend bij me had die me ondersteunde. Iemand die dingen uit handen kon nemen of even aangeeft, ga even zitten. Dat zou ik iedereen die iets dergelijks organiseert zeker kunnen aanraden.”

Wil jij net als Feddo in actie komen voor een toekomst zonder MS? Maak dan via sterktegenms.nl een actie aan of kijk wat je nog meer kan doen op onze help mee pagina.