Evenementenvrijwilliger

We organiseren jaarlijks meerdere evenementen om geld op te halen in de strijd tegen MS en voorlichting te geven over laatste ontwikkelingen in het MS-veld. Dat lukt niet zonder de hulp van vrijwilligers. Help bijvoorbeeld tijdens een editie van MS Motion met het uitreiken van medailles aan de deelnemers of beman een waterpost langs de route.

Evenementenvrijwilliger waterpost finish - Nationaal MS Fonds

MS Motion

MS Motion is het wandel- en hardloopevenement van het Nationaal MS Fonds waarmee geld wordt ingezameld voor onderzoek naar MS. Gezelligheid staat voorop. In 2021 organiseerden we drie edities, een Virtual Run, een editie in Zwolle en een in Utrecht. Wil jij de organisatie een dag meehelpen?

We zoeken heel veel hulp tijdens de fysieke edities. We kijken vooraf wat het beste past voor ons en voor jou. Je kan bijvoorbeeld helpen bij de ontvangst en de inschrijving, of medailles uitreiken bij de finish. Of op de route een verzorgingspost ‘bemannen’ waar water en iets lekkers wordt uitgedeeld aan de deelnemers. Er zijn verkeersregelaars nodig die de route vrij houden van ander verkeer. Of misschien ben je een goede fotograaf en wil je foto’s maken tijdens deze dag? We zoeken altijd mensen met spierballen die kunnen helpen met de op- en afbouw van de locatie. Bijvoorbeeld het ophangen van vlaggen en spandoeken en het opzetten van kramen en tenten.

Nationale MS Dag

Heb je altijd al een keer achter de schermen van de Nationale MS Dag willen kijken? Wil je ons helpen de dag tot een succes te maken? Dit is je kans! Als evenementenvrijwilliger ontvang je de bezoekers en wijs je ze de weg. Bij de verschillende sessies is een vrijwilliger nodig die de boel in goede banen leidt en de tijd bewaakt. Slechts een aantal voorbeelden van alle taken.

Ik ben blij dat ik onderdeel mocht zijn van dit mooie evenement. Geweldige inspanning gezien, hoog bedrag opgehaald, maar de pure emoties van de deelnemers waren het hoogtepunt.

Laura de Vos, vrijwilliger

Vrijwilliger evenementen ms motion

Meld je aan!

Lijkt het jou wat? Meld je dan via onderstaande knop. Vermeld in de e-mail jouw woonplaats en telefoonnummer. Voordat je als vrijwilliger aan de slag kan, word je altijd eerst gebeld door een medewerker van het Nationaal MS Fonds.