Fles voor MS

Wil jij je op een leuke en laagdrempelige manier inzetten voor een toekomst zonder MS? Verzamel dan zo veel mogelijk lege plastic flessen en blikjes. Maak een actiepagina aan, lever de flessen en blikjes in bij een statiegeldautomaat en doneer het geld aan het Nationaal MS Fonds. Je persoonlijke pagina houdt bovendien bij hoeveel er al is opgehaald. Je kan als individu maar ook als school en of bedrijf mee doen aan fles voor MS.

Fles voor MS

Help jij mee?

Wil jij zelf een actie starten, doe je mee met je hele school of wil je als bedrijf iets goeds doen? Dat kan!
Doe mee met Fles voor MS en steun het Nationaal MS Fonds.
MS. Het stopt bij ons.

Scholen

Fles voor MS

Particulieren

Bedrijven

Wat gebeurt er met de opbrengsten?

Via Fles voor MS draag je op een makkelijke manier je steentje bij aan onderzoek naar MS. Het geld dat wordt opgehaald door de deelnemers aan Fles voor MS wordt ingezet om onze droom te verwezenlijken: een toekomst zonder MS. Dit doen we door het financieren van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en genezing van MS. Maar tot we deze missie hebben volbracht zijn we er voor alle mensen die nú met MS leven en hun naasten, met als doel het continu verbeteren van de kwaliteit van leven en kwaliteit van zorg. Meer weten over waar het geld heen gaat? Bekijk hier het jaarverslag of lees meer over onze projecten.

Statiegeldposter

We kunnen het een verschil maken in de strijd tegen MS. Om die reden hebben wij ook een statiegeldposter beschikbaar. Zo kun je samen met je supermarkt een actie organiseren en daar de poster ophangen. Download de poster via onderstaande button, of vraag de poster aan door contact op te nemen via [email protected].

Waarom Fles voor MS?

Ons drinken is vaak verpakt in plastic flessen, kleine blikjes en of glazen flesjes. Komt dit in de natuur terecht dan wordt dit niet natuurlijk afgebroken. Daarom is het recyclen hiervan zo belangrijk. Bij het inleveren van je flesjes en blikjes krijg je het vooraf betaalde statiegeld terug. Met Fles voor MS kun je dit statiegeld inzetten voor het goede doel. Verzamel al je statiegeldflessen en blikjes, lever ze in bij een automaat en voeg het opgehaalde bedrag toe aan je eigen pagina. Met het inleveren help je zo niet alleen de wereld een stukje schoner te houden je draagt ook bij aan een toekomst zonder MS.