HomeHelp meeWord collectecoördinator

Word collectecoördinator

Er is nog geen oplossing voor de ziekte MS. Onderzoekers weten niet hoe de ziekte ontstaat en hoe MS te genezen is. Onderzoek is dus hard nodig. Elke derde week van november is de MS collecteweek. Dit jaar is de collecteweek van 16-21 november 2020. Ondanks het coronavirus gaat de collecteweek door. Weliswaar aangepast, want deze situatie vraagt om maatregelen. De collectecoördinator is en blijft onmisbaar. Zonder coördinator geen collecte. Lees hier meer over de taken van een collectecoördinator.

Aanmelden als collectecoördinator

Coördineren in coronatijd

Collecteren in deze tijd is nét even anders dan normaal. Gelukkig is het wel mogelijk om de collecte op een veilige manier te organiseren. Hoe? Dat kun je op de pagina Veilig organiseren lezen. MS staat niet stil en daarom is onderzoek naar MS en de verbetering van kwaliteit van leven belangrijk.

Spin in het web

Een collectecoördinator is een spin in het web van de collecte. Van het contact met de collectanten tot het regelen van alle collectematerialen en het promoten van de collecte; een coördinator is onmisbaar voor het organiseren van de MS collecte. De werkzaamheden van een collectecoördinator zijn op vrijwillige basis en vinden vooral in september, oktober en november plaats.

In onderstaande videoreeks vind je drie video’s over de aanloop, voorbereidingen en afhandeling van de collecte.

Gezocht: collectecoördinatoren

We zijn altijd op zoek naar collectecoördinatoren. In sommige gemeenten hebben we wel collectanten, maar geen coördinatoren. Daar zijn we dus extra hard op zoek naar collectecoördinatoren. Wil jij deze taak op jou nemen? Fijn! Meld je dan hier aan.

Inloggen Online Community

Ben jij al actief als collectecoördinator? Log dan hier in op de Online Community.

Meld je aan!

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan als collectecoördinator!

Ik meld mij aan als collectecoördinator
Ik wil meer lezen over de collecte