HomeHelp meeWord collectecoördinator

Word collectecoördinator

Er is nog geen oplossing voor de ziekte MS. Onderzoekers weten niet hoe de ziekte ontstaat en hoe MS te genezen is. Onderzoek is dus hard nodig. De volgende MS collecteweek is van 27 juni tot en met 3 juli 2021. De collectecoördinator is en blijft onmisbaar. Zonder coördinator geen collecte. Lees hier meer over de taken van een collectecoördinator.

Aanmelden als collectecoördinator

Coördineren in coronatijd

Collecteren in deze tijd is nét even anders dan normaal. Gelukkig is het wel mogelijk om de collecte op een veilige manier te organiseren. MS staat niet stil en daarom is onderzoek naar MS en de verbetering van kwaliteit van leven belangrijk.

Spin in het web

Een collectecoördinator is een spin in het web van de collecte. Van het contact met de collectanten tot het regelen van alle collectematerialen en het promoten van de collecte; een coördinator is onmisbaar voor het organiseren van de MS collecte. De werkzaamheden van een collectecoördinator zijn op vrijwillige basis en vooral in de maanden voorafgaand aan de collecte plaats.

Gezocht: collectecoördinatoren

We zijn altijd op zoek naar collectecoördinatoren. In sommige gemeenten hebben we wel collectanten, maar geen coördinatoren. Daar zijn we dus extra hard op zoek naar collectecoördinatoren. Wil jij deze taak op jou nemen? Fijn! Meld je dan hier aan.

Inloggen Online Community

Ben jij al actief als collectecoördinator? Log dan hier in op de Online Community.

Meld je aan!

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan als collectecoördinator!

Ik meld mij aan als collectecoördinator
Ik wil meer lezen over de collecte