HomeHelp meeWord vrijwilliger

Word vrijwilliger

Medailles uitreiken bij MS Motion, zorgen dat het ziekenhuis in jouw buurt voldoende flyers heeft, bezoekers van de Nationale MS Dag de weg wijzen, een waterpost bij MS Motion beheren of een kraam op een voorlichtingsmarkt ‘bemannen’. Al sinds de oprichting van het Nationaal MS Fonds in 1993 helpen vrijwilligers mee om het werk van het Nationaal MS Fonds mogelijk te maken. Soms voor een dag(deel) per jaar, anderen helpen op regelmatige basis.

Vrijwilliger evenementen ms motion

Op dit moment is er groep van ongeveer 40 actieve vrijwilligers die ons helpen bij verschillende activiteiten. Maar er is altijd plaats voor nieuwe vrijwilligers! Wil jij ons helpen? Je steunt daarmee niet alleen de strijd tegen MS, maar je ontmoet ook nieuwe mensen en je ontvangt gratis drie keer per jaar ons magazine MS Leeft. We hebben verschillende vrijwilligersfuncties, die hieronder staan uitgelegd. Ben je enthousiast en wil je op vrijwillige basis jouw steentje bijdragen aan de strijd tegen MS? Meld je aan, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Vrijwilliger cheque uitreiking - Nationaal MS Fonds

Van het verspreiden van onze flyers en brochures in ziekenhuizen bij jou in de omgeving tot het geven van voorlichting over het Nationaal MS Fonds of het ophalen van een cheque na een sponsoractie. Dat is wat een regiovrijwilliger doet! We zoeken in elke provincie ongeveer twee of drie mensen die ons hiermee willen helpen. Zo kun je zonder ver te reizen toch helpen en het werk van het Nationaal MS Fonds ondersteunen.

Taken van een regiovrijwilliger

Help jij mee bij onze evenementen MS Motion of de Nationale MS Dag? Met elkaar zorgen we dat deze evenementen een groot succes zijn. Hou er rekening mee dat je bij een evenement een hele dag in de weer bent. Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd!

Meld je aan!

Lijkt het jou wat? Meld je dan via onderstaande knop. Vermeld in de e-mail jouw woonplaats en telefoonnummer. Voordat je als vrijwilliger aan de slag kan, word je altijd eerst gebeld door een medewerker van het Nationaal MS Fonds.

Aanmelden