HomeKies je programma voor de Nationale MS Dag

Kies je programma voor de Nationale MS Dag

Schrijf je in voor de Nationale MS Dag op 7 november in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Het definitieve programma is bekend! Maak je keuze uit verschillende sessies. Kies bijvoorbeeld voor een sessie over levensstijl of een sessie over de nieuwste medicatie en behandelmethoden.

Nationale MS Dag 2021 | meld je aan

Fysiek en online

Laat je tijdens de Nationale MS Dag tussen 9:00 uur en 16:15 uur voorlichten over alle actuele informatie over MS. Kom naar het NBC Congrescentrum en volg de informatieve en inspirerende lezingen/sessies, bezoek het informatieplein en ontmoet andere mensen met MS.

Conform de geldende corona maatregelen zijn we verplicht te werken met de CoronaCheck App. Ben je gevaccineerd, heb je een negatief testresultaat of een herstelbewijs ben je van harte welkom in het NBC Congrescentrum. Mocht dit niet het geval zijn of wil je de dag liever vanuit huis volgen, dan zijn een aantal lezingen/sessies ook online te volgen.

Programma Nationale MS Dag

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Drie rondes met lezingen/sessies waaruit je een keuze kan maken om bij te wonen. De sessies worden gegeven door toonaangevende trainers, professoren en onderzoekers. Lees het uitgebreide programma en kies je sessies.
  • Informatieplein waar instellingen en bedrijven je informeren over de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van MS, sportieve activiteiten en vakanties. Elkaar ontmoeten staat centraal!
  • Uitreiking [email protected] Award aan de winnende werkgever die zich bijzonder heeft ingezet voor zijn medewerker met MS.

Schrijf je ook in

De Nationale MS Dag is een gratis evenement. Reserveer jouw plekje.