Klimmen tegen MS-Team mentaal Sterk

Team Mentaal Sterk is een samenwerking tussen MoveS en het Nationaal MS Fonds. Met Team Mentaal Sterk gaan mensen met MS (en eventueel hun familieleden) samen de ‘Kale Berg’ bedwingen. Ieder lid van dit team heeft zijn/haar persoonlijke sponsordoelstelling (minimaal €500 per persoon), maar uniek is dat we als team opereren.

Bijeenkomsten

Zo zijn er een aantal momenten waarop we afspreken allemaal bij elkaar komen:
· 4 april: samen de voorbereidingen opstarten, ergens in Nederland.
· 31 mei: samen inschrijven in Entrechaux, Frankrijk.
· 1 juni: samen starten aan de beklimming (07:00 uur) en ’s avonds samen eten in Malaucène, Frankrijk.

Het avondeten in Malaucène betaalt iedereen zelf. De kosten per persoon zijn circa €30 (kinderen tot 12 jaar half geld).

Team Mentaal Sterk

Wil je je inschrijven voor Team Mentaal Sterk? Dan kun je ervoor kiezen om op eigen gelegenheid de hele berg te bedwingen (lopend of op de fiets) of om aan te sluiten bij de begeleide beklimming. Dit houdt in dat je tijdens je klim door een team wordt ondersteund bij je tocht naar de top van de Mont Ventoux. Begeleiders lopen mee en er rijden personenbusjes zodat je op elk moment kan rusten of stoppen. Op deze manier willen we iedereen motiveren om op een veilige manier zijn/haar maximale prestatie te leveren tijdens dit enerverende evenement.

Meld je aan!

Touringcar en overnachten

Bovendien is het mogelijk om gezamenlijk naar Frankrijk te reizen per touringcar en daar samen te eten en te overnachten. Dit tegen zeer lage kosten. Als je hierin bent geïnteresseerd kun je je voor 15 december apart aanmelden bij het Nationaal MS Fonds ([email protected]). We nemen dan contact met je op om dit te bespreken.

Meld je aan

Samen in beweging voor een MS-vrije wereld. Samen zoveel mogelijk geld ophalen om noodzakelijk onderzoek te ondersteunen. Samen naar de top van de Mont Ventoux om te laten zien dat alles mogelijk is!