Kom jij werken bij MS.nl?

Eind 2023 komt het nieuwe MS.nl-platform online. De bouw van hiervan start in april 2023. En voor die bouw hebben we mensen nodig! Iets voor jou?

Nationaal MS Fonds kantoor medewerkers

De website MS.nl is een unieke samenwerking tussen het Nationaal MS Fonds en de MS Vereniging Nederland. Samen brengen deze partijen kennis, inzicht, ervaring, wetenschap en innovatie bij elkaar.

Momenteel treffen we voorbereiding voor de bouw van MS.nl, die start in april 2023. We zoeken gepassioneerde en vastberaden mensen die als lid van het bouwteam MS.nl het verschil willen maken op het gebied van informatievoorziening, community en activering.

Is een van deze vacatures iets voor jou?

Het bouwteam

Het bouwteam zal bestaan uit een combinatie van medewerkers vanuit de organisaties en zzp’ers. In totaal ongeveer 9 mensen, plusminus 5 fte. De 3 redacteuren vormen samen met de hoofdredacteur het redactieteam, en zijn verantwoordelijk zijn voor alle content op het platform. Het redactieteam werkt nauw samen met andere teamleden, zoals de communitymanager en de communicatie-adviseur.

Onderdeel van het vaste team zijn verder een product owner en een microcopy-specialist. Ook beschikken we over SEO-expertise en een informatiespecialist. Het webbureau Swis te Leiden is geselecteerd om het platform te bouwen. De projectleiding is in handen van Bartho Hengst, die verantwoording aflegt aan de opdrachtgevers (stuurgroep ms.nl/stichting ms.nl i.o.). 

Na de lancering zal er een team verantwoordelijk worden voor doorontwikkeling en beheer. Dit team zal deels nieuwe rollen kennen en naar verwachting ook deels anders zijn samengesteld dan het bouwteam.