MS Motion Den Bosch goed voor ruim 39.000 euro

Op zondag 21 juli 2019 vond de eerste editie van MS Motion Den Bosch plaats. Het was een groot succes! Er deden 297 deelnemers mee, die met elkaar 39.163 euro ophaalden. En de teller loopt nog steeds!

Een van de deelnemers was de 47-jarige Leon Koudijs. Hij weet pas sinds april dit jaar dat hij MS heeft. Dat weerhield hem er niet van zich in te zetten tijdens MS Motion Den Bosch. ‘Het nieuws sloeg in als een bom. Desondanks proberen mijn vrouw Patricia en ik positief te blijven. Er zijn dagen dat ik weer meer energie heb. Op mijn goede dagen wil ik gaan hardlopen. Dat ik 5 km heb hardgelopen, is een hele prestatie.’

Sfeercompilatie MS Motion Den Bosch

Wil jij het MS Motion-sfeertje ook eens proeven?

Doe dan mee aan de laatste editie van dit jaar: MS Motion Utrecht op zondag 29 september 2019.