Stem op de MS@Work Awards

De MS@Work Awards zijn bestemd voor werkgevers die het voor hun werknemer met MS mogelijk maken hun werk te behouden. De uitreiking van de Awards vindt plaats op Nationale MS Dag op zondag 17 november as.

De MS@Work Award is een initiatief van het Nationaal MS Fonds en vraagt aandacht voor het belang van werken voor mensen met een chronische ziekte als MS. Werknemers en collega’s in hun omgeving die een grote of kleine bijdrage leveren om dit mede mogelijk te maken komen in aanmerking voor de Award. Voor een deel van alle mensen met MS is werken wel mogelijk maar niet zonder een beetje begrip of een kleine of grote aanpassing. Dit kan variëren van flexibele werktijden tot aan het aanbieden van een nieuw, minder belastend, takenpakket, het aanpassen van de werkplek, etc.

Onderzoek

Het Nationaal MS Fonds steunt sinds 2014 onderzoek naar MS op de werkvloer. Dit onderzoek is bedoeld om in kaart te brengen welke factoren van invloed zijn op functioneren op het werk. Met de resultaten uit het onderzoek hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van dit functioneren van mensen met MS.

Finalisten

Uit alle genomineerden zijn door een deskundige jury een selectie gemaakt van 20 genomineerden, uit beide categorieën 10.

  • categorie 1: bedrijven 1 tot 50 werknemers
  • categorie 2: 50 werknemers of meer

Uiteindelijk zijn er zes finalisten gekozen. Van alle finalisten is een video gepubliceerd waar op gestemd kan worden voor de publieksprijs.

Stemmen?

Breng nu jouw stem uit op een van de genomineerden!