HomeWinnaars [email protected] Awards

Winnaars [email protected] Awards

Tijdens de Nationale MS Dag op zondag 17 november zijn de winnaars van [email protected] Awards bekend gemaakt. Het Nationaal MS Fonds organiseerde deze [email protected] Awards voor de eerste keer. De prijzen zijn verdeeld over drie categorieën: de publieksprijs, categorie klein en grote bedrijven.

Winnaar Publieksprijs en categorie kleine bedrijven

Zitron Nederland BV uit Hengelo is winnaar geworden van zowel de [email protected] Publieksprijs als de [email protected] Award in de categorie kleine bedrijven.

Werknemer Erik ten Heuw heeft een progressieve vorm van MS en om deze reden heeft zijn werkgever Zitron een aantal ingrijpende maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat Erik kan blijven werken. Zo is er door Zitron een traplift aangeschaft en een speciale stoel waarop Erik zich goed kan voortbewegen. Erik wordt dagelijks naar zijn werk gebracht en wordt in staat gesteld om ook thuis te werken.

Winnaar categorie grote bedrijven

Atlas Professionals uit Hoofddorp is winnaar geworden van de [email protected] Award in de categorie grote bedrijven.

Als werkgever is Atlas steeds op zoek naar mogelijkheden, zodat de werknemer zijn werk kan blijven doen en volwaardig lid van het team en de organisatie blijft. Dit ondanks het feit dat Benno gebonden is aan zijn rolstoel en vanwege de verdeling van zijn beperkte energie vaak thuis werkt. Benno wordt door een collega dagelijks in en uit zijn auto geholpen en heeft ondanks zijn kwetsbare situatie zijn verantwoordelijkheden en werkzaamheden kunnen behouden, dankzij het vertrouwen en de erkenning die hij van zijn werkgever krijgt.

Meer informatie

Wil jij meer weten over de [email protected] Awards?