De executeur

Een executeur wikkelt na uw overlijden uw nalatenschap af. Het is niet verplicht om een executeur te benoemen maar het is wel aan te bevelen. Voor de persoon in kwestie is het fijn om hiervan op de hoogte te zijn en ook voor u, want dan weet u of deze persoon de taken kan en wil uitvoeren. Het is ook mogelijk om het Nationaal MS Fonds als executeur te benoemen. In dat geval horen wij dit graag, zodat we uw wensen door kunnen spreken.

De executeur wikkelt na je overlijden je nalatenschap af - Nalaten aan het Nationaal MS Fonds

Belangrijke informatie voor de executeur

Bent u benoemd tot executeur? Dan komt er veel op u af. Daarom hebben wij alvast een aantal zaken voor u op een rij gezet.

Onze officiële naam is: Stichting Nationaal MS Fonds
Adres: Industrieweg 130 C, 3044 AT Rotterdam
Kamer van Koophandel nummer: 41.133.967
IBAN: NL23 RABO 0336 2728 39
ANBI: Het Nationaal MS Fonds heeft een ANBI-status

Josien - Nationaal MS Fonds

Vragen? Neem contact op

Wilt u alle informatie nog even rustig nalezen? Vraag dan onze brochure over nalaten aan.

Heeft u een vraag over nalaten of hoe uw nalatenschap mee kan helpen aan een toekomst zonder MS? Neem dan contact op met Josien van Essen. Zij helpt u graag verder. Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld.

Heeft u het Nationaal MS Fonds al opgenomen in uw testament? Dan horen wij dit ook graag, zodat we u op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen en u uit kunnen nodigen voor bijvoorbeeld bijeenkomsten waarin onderzoekers verslag doen van hun werk.