HomeNalatenDe executeur

De executeur

Een executeur wikkelt na je overlijden je nalatenschap af. Het is niet verplicht om een executeur te benoemen maar het is wel aan te bevelen. Voor de persoon in kwestie is het fijn om hiervan op de hoogte te zijn en ook voor jou, want dan weet je of deze persoon de taken kan en wil uitvoeren. Het is ook mogelijk om het Nationaal MS Fonds als executeur te benoemen. In dat geval horen wij dit graag, zodat we je wensen door kunnen spreken.

De executeur wikkelt na je overlijden je nalatenschap af - Nalaten aan het Nationaal MS Fonds

Belangrijke informatie voor de executeur

Ben je benoemd tot executeur? Dan komt er veel op je af. Daarom hebben wij alvast een aantal zaken voor je op een rij gezet.

Onze officiële naam is: Stichting Nationaal MS Fonds
Adres: Industrieweg 130 C, 3044 AT Rotterdam
Kamer van Koophandel nummer: 41.133.967
IBAN: NL23 RABO 0336 2728 39
ANBI: Het Nationaal MS Fonds heeft een ANBI-status

Patrick van Roest Nationaal MS Fonds nalaten

Vragen? Neem contact op

Wil je alle informatie nog even rustig nalezen? Vraag dan onze brochure over nalaten aan. Stuur een mail naar [email protected] of bel naar 010 – 591 98 39.

Heb je een vraag over nalaten of hoe jouw nalatenschap mee kan helpen aan een toekomst zonder MS? Neem dan contact op met Patrick van Roest. Hij helpt je graag verder. Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld.

Heb je het Nationaal MS Fonds al opgenomen in je testament? Dan horen wij dit ook graag, zodat we je op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen en je uit kunnen nodigen voor bijvoorbeeld bijeenkomsten waarin onderzoekers verslag doen van hun werk.