HomeNationale MS Dag 2021 – een terugblik

Nationale MS Dag 2021 – een terugblik

Op zondag 7 november vond de Nationale MS Dag 2021 plaats. Zowel fysiek als online kregen bezoekers alle actuele informatie over medicatie, behandelmethoden, inzichten en onderzoeken.

Congrescentrum NBC - Nationale MS Dag

Over de dag verdeeld konden de deelnemers drie sessies bijwonen, gegeven door experts uit het werkveld. Heb je een sessie gemist of wil je een sessie terugkijken? We hebben alle sessies opgenomen en deze kun je online terugkijken.

Fysiek en online

Dit jaar kon je de Nationale MS Dag dus meekijken vanachter je laptop, maar we konden ook weer samenkomen in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. In deze mooie locatie kon men naast het bijwonen van de sessies ook een uitgebreid informatieplein bezoeken en in contact komen met andere mensen met MS. Benieuwd naar de sfeer? Bekijk hier de aftermovie:

De winnaar van de [email protected] Award 2021 is bekend!

Tijdens de Nationale MS Dag op 7 november is de Award uitgereikt aan Thermo Fisher Scientific uit Bleiswijk. Voor Jan van Uitert, die zijn baas Jan Willem Bos nomineerde, was de uitreiking een memorabel moment waarin zijn dankbaarheid werd omgezet in een Award voor zijn werkgever.

Foto winnaars MS@Work Awards

De Nationale MS Dag 2021 werd mede mogelijk gemaakt door:

Logo Coloplast