Dit was de Nationale MS Dag 2022!

Het zit erop. Zondag 6 november vond de Nationale MS Dag 2022 plaats. Hét evenement voor mensen met MS en hun naasten. Bekijk hieronder de terugblik en sessies en lees meer over de deelnemers.

Nationale MS Dag 2022 opening Rianne Wisgerhof

Terugblik

Tijdens de Nationale MS Dag hoorde je het laatste nieuws over medicatie en behandelingen, kon je inspiratie opdoen, ontdekken wat je zélf kan doen om je beter te voelen, en heel veel andere mensen met MS en hun familie ontmoeten.

Je leest het uitgebreide verslag via de knop hieronder.

Bekijk de sessies

Alle sessies van de Nationale MS Dag 2022 zijn opgenomen. Klik op de button hieronder voor het overzicht en kies de sessie die je wilt bekijken.

Uitreiking van de MS@Work Award 2022

Met de MS@Work Award zetten we werkgevers in het zonnetje, die zich betrokken inzetten voor hun medewerker met MS. Dit jaar ging de award naar het OLVG Amsterdam. Lenny Kranstauber, voormalig-teamleider Klinische Fysiologie nam de MS@Work Award namens OLVG in ontvangst.

Lees hier de reacties en meer over de Award.

Nationale MS Dag 2022 winnaar MS@Work Award 2022 OLVG Amsterdam l

Inspiratieplein

Op het Inspiratieplein vond je bedrijven, organisaties en instellingen die producten en diensten aanbieden die bijdragen aan een betere kwaliteit van leven en je de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van MS presenteren.

Uitgelicht

Sfeerimpressie Nationale MS Dag 2022

Nationale MS Dag 2022 Infographic

De Nationale MS Dag werd mede mogelijk gemaakt door:

Logo Biogen sponsor Nationale MS Dag 2022
Bristol Myers Squibb - Nationale MS Dag 2023
Coloplast logo - Nationale MS dag 2022
Roche - Nationale MS Dag 2023
Wat vind jij belangrijk