Nationale MS Dag 2024 – online

De Nationale MS Dag, hét jaarlijkse evenement speciaal voor mensen met MS en hun naasten vind dit jaar plaats op zondag 3 november 2024. De Nationale MS Dag steken we dit jaar in een iets ander jasje dan je van ons gewend bent. In een live en interactieve talkshow bespreken we samen met experts en ervaringsdeskundigen  de laatste ontwikkelingen op het gebied van MS. Kijk jij mee?

Talkshow setting online ms dag

Programma van de Nationale MS Dag 2024

Samen met onze presentator Gerrit Heijkoop openen we het programma om 10:00 uur. We nemen een kijkje bij diverse onderzoeken, bespreken hoe het leven met MS de afgelopen 30 jaar is veranderd en leren we over de laatste ontwikkelingen. In totaal duurt de uitzending tot 12:00 uur. Voor jongeren met MS organiseren wij in de middag een live sessie op locatie.

Op dit moment zijn wij nog druk bezig met het samenstellen van het definitieve programma.  Meer informatie volgt.

MpowerS connect voor jonge mensen met MS

Voor mensen met MS tot 35 jaar organiseren we op 3 november ‘MpowerS Connect’: de gelegenheid om anderen met MS te ontmoeten. Met een speciaal middagprogramma gaan de deelnemers op creatieve manieren met elkaar in gesprek over thema’s die voor jongeren belangrijk zijn. Meer informatie over het programma volgt.

Webinars  

Voorafgaand aan de Nationale MS Dag organiseert het Nationaal MS Fonds een aantal webinars. Op 30 mei, Wereld MS Dag, vind de eerste webinar over MS en werk plaats. Experts zoals Bernadette Linssen van het UWV en Tamara Bijleveld van de MS Vereniging beantwoorden prangende vragen over dit onderwerp.

De Proeftuin

Tijdens dit korte intermezzo laten we nieuwste producten en diensten van onze partners zien.

De Nationale MS Dag 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door: