HomeNationale MS Dag

Nationale MS Dag

Alle actuele informatie over medicatie, behandelmethoden, inzichten en onderzoeken, dat is de Nationale MS Dag. Op zondag 7 november 2021 van 09:00 tot 17:00 uur* vindt de volgende editie plaats in het Congrescentrum NBC in Nieuwegein.

*Het exacte programma tussen 09:00 en 17:00 uur met de tijdstippen van de sessies wordt op een later moment bekend gemaakt zodra we meer weten over de RIVM-richtlijnen. Houd deze pagina en onze social media kanalen in de gaten voor de laatste informatie.

NBC - Nationale MS Dag

Laat je tijdens de Nationale MS Dag op zondag 7 november voorlichten over alle actuele informatie over MS in het NBC te Nieuwegein. Er zijn informatieve en inspirerende lezingen/sessies, bezoek het informatieplein en ontmoet andere mensen met MS.

De Nationale MS Dag bestaat uit:

  • Lezingen/sessies waaruit je een keuze kan maken om bij te wonen. De sessies worden gegeven door toonaangevende trainers, professoren en onderzoekers. Lees het uitgebreide programma.
  • Informatieplein waar instellingen en bedrijven je informeren over de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van MS, sportieve activiteiten en vakanties. Elkaar ontmoeten staat centraal!
  • Uitreiking MS@Work Award aan de winnende werkgever die zich bijzonder heeft ingezet voor zijn medewerker met MS.

Aanmelden

Wil jij zeker zijn van een plekje op 7 november? Schrijf je dan nu in.

Ik wil me aanmelden

De Nationale MS Dag 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door:

bms_logo_rgb_pos_300
Logo Biogen sponsor Nationale MS Dag 2021
Logo MS heb je niet alleen
Logo Coloplast