HomeNationale MS Dag: de ONLINE editie

Nationale MS Dag: de ONLINE editie

Alle actuele informatie over medicatie, behandelmethoden, inzichten, onderzoeken en nieuwe plannen, dat is de Nationale MS Dag. Dit jaar doen we het alleen net even anders. Op zondag 8 november 2020 zal de allereerste online editie plaatsvinden, volledig corona proof dus!

Hoe dat allemaal in zijn werk gaat lees je hieronder. Ook kun je het programma bekijken en, niet te vergeten, jezelf aanmelden. Zien we jou ook (digitaal) op zondag 8 november?

Ik meld me aan!
Nationale MS Dag

Hoe werkt het?

De aanmeldprocedure is gelijk aan vorige jaren. Je kunt je digitaal aanmelden via de aanmeldknop op deze pagina. Hieronder kun je het programma bekijken met diverse lezingen, gegeven door neurologen, professoren en onderzoekers. Kies bijvoorbeeld voor een lezing over infecties en MS of krijg antwoord op de vraag hoe je samen met jouw behandelteam het beste zorgplan maakt. Ook lezingen als ‘placebo en nocebo’, ‘voeding’ en ‘jong zijn met MS’ komen terug in het programma.

In het aanmeldformulier kies je welke lezingen je wilt volgen. Mocht je later nog van sessie willen wisselen is dat geen probleem. In de bevestigingsmail zit een link waarmee je je inschrijving kunt aanpassen.

Nationale MS Dag - Roos Moggre

Het programma

Nationale MS Dag - Andrea Evers

Sessies ronde 1

Nationale MS Dag- Marvin van Luijn

Sessies ronde 2

Nationale MS Dag - Edo Arnoldus

Sessies ronde 3

De dag zelf

De dag zelf krijgt wel een andere indeling. In plaats van rijden naar een locatie, kun je heel makkelijk vanuit huis inloggen via een link in de bevestigingsmail. We raden aan deze dag te volgen via een groot scherm.

Vervolgens verschijnen de lezingen waarvoor je je hebt aangemeld automatisch op jouw beeldscherm. Veel sessies zijn geheel interactief, dus vragen stellen mag! Bovendien zijn er allemaal leuke extra’s, zoals optredens, de [email protected] Awards 2020, een ontmoetingsroulette waar je in gesprek kunt met willekeurige mensen, een digitale beursvloer en nog veel meer!

Meld jij je ook aan?

Kortom, het ziet er naar uit dat het een mooie, informatieve dag wordt! Ben jij er ook bij?

Ik meld me aan!

De Nationale MS Dag 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Logo Celgene
Logo Merck
Logo MS heb je niet alleen
Logo Coloplast
Novartis Logo