De hoogte in met nieuwe rolstoeltoegankelijke klimactiviteit!

Heb je altijd al een keer een hoogteparcours willen afleggen? Maar denk je dat dit niet voor jou is weggelegd omdat je MS hebt? Geef je dan op voor onze nieuwe activiteit: Hoogteparcours voor iedereen, ook met een rolstoel!

In de bossen bij Goirle ligt het Klim- en Avonturenbos, onderdeel van Rocks ’n Rivers. Het hoogteparcours is speciaal geschikt voor mensen met een fysieke beperking zoals MS. Mensen die zelfstandig rechtop in een rolstoel kunnen zitten, kunnen op deze manier ook eens ervaren hoe het is om van boom tot boom te glijden of rollen. Ook mensen die niet goed kunnen lopen, worden begeleid. Overwin diverse hindernissen tussen de boomtoppen en suis als afsluiting via een tokkelbaan van 35 meter naar beneden!

Doe jij mee?

De klimactiviteit vindt plaats op zaterdag 12 oktober 2019 van 13:00 tot 16:00 uur. Het Nationaal MS Fonds sponsort een deel van het entreebewijs voor mensen met MS, waardoor de eigen bijdrage €10,- is. Aanmelden kan tot maandag 5 augustus 2019. Vol = vol, dus geef je snel op! Aanmelden kan door een mail te versturen. Zet hierin je naam en telefoonnummer en of je afhankelijk bent van een rolstoel. Dan nemen wij contact met je op.

Om je aanmelding definitief te maken, moet de eigen bijdrage van €10,- vooraf betaald worden. Wat krijg je hiervoor?

  • een instructie en begeleiding van ervaren instructeurs;
  • alle benodigde materialen, ook een aangepaste rolstoel;
  • een ongevallenverzekering;
  • koffie of thee met een stuk ambachtelijke appeltaart.