• Bovag Nationale Autowasdag 2022 Frank Venemans
  16 juni, 2022

  Op 2 juli is het Nationale Autowasdag bij alle BOVAG wasstraten. Bij iedere autowasbeurt gaat er een donatie naar het Nationaal MS Fonds. Jij een schone auto, wij een stapje dichter bij een toekomst zonder MS. Win-win!

  Lees meer
 • Klimmen tegen MS - Team Mentaal Sterk
  10 juni, 2022

  Maandag 6 juni hebben 800 deelnemers de weg van 21 km naar de top van de Mont Ventoux beklommen tijdens de 10e editie van Klimmen tegen MS. Ook dit jaar deed ons eigen team Mentaal Sterk weer mee.

  Lees meer
 • 19 november, 2021

  Om mensen met MS een hart onder de riem te steken én geld op te halen voor onderzoek naar MS, is het Nationaal MS Fonds de actie MS Lichtberichten gestart. We willen mensen met MS - die dagelijks geconfronteerd worden met beperkingen door MS - laten weten en zien dat ze er niet alleen voor staan.

  Lees meer
 • Voorlopige opbrengst MS Collecte 2021
  17 september, 2021

  We zijn trots op al onze collectevrijwilligers, want ondanks de nodige 'corona-uitdagingen' is het hen gelukt om een prachtige opbrengst bijeen te brengen. We kunnen ruim 1 miljoen euro besteden aan onze doelstellingen. Heel veel dank hiervoor!

  Lees meer
 • MS@Work Awards
  3 september, 2021

  Vanaf vandaag tot en met 20 september kun je gaan stemmen op één van de 32 genomineerde werkgevers die dit jaar kans maken op de [email protected] Award. Breng je stem uit via www.msworkawards.nl.

  Lees meer
 • 28 juni, 2021

  Van 28 juni t/m 3 juli 2021 vindt onze landelijke huis-aan-huiscollecte plaats. We verwachten dat er zo’n 10.000 collectanten langs de deuren gaan. Daarnaast zetten vele honderden zich in via de online collecte. De opbrengst van de collecte gebruikt het Nationaal MS Fonds voor betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor mensen met MS, nu en in de toekomst.

  Lees meer
 • 3 juni, 2021

  Onze collecteweek staat voor de deur. Van 28 juni tot en met 3 juli gaan duizenden collectevrijwilligers voor ons aan de slag. Ook dit jaar kan collecteren op 1,5 meter afstand goed en veilig. Dat is gebleken uit onze vorige collecteweek in november en de collectes van andere goede doelen.

  Lees meer
 • 29 mei, 2021

  Met de campagne wil het MS Fonds bewustwording vergroten voor de impact die MS heeft op (jonge) levens en voor de verschillende gezichten die MS heeft.

  Lees meer
 • 1 maart, 2021

  Complimenten aan alle collectevrijwilligers van het Nationaal MS Fonds op deze Nationale Complimentendag! Ondanks de coronamaatregelen heeft de MS collecteweek van november 2020 een mooi bedrag opgeleverd. Maar liefst € 841.438,62 euro! Er werd minder huis-aan-huis gecollecteerd dan normaal maar wel veel meer online en mobiel gecollecteerd.

  Lees meer
 • 22 januari, 2021

  Onze collecteweek verhuist vanaf dit jaar naar de zomer! De collecteweek vindt plaats van 28 juni t/m 3 juli 2021. Dat betekent lange dagen en (hopelijk) mooi weer!

  Lees meer