• Nationale MS Dag 2022 winnaar MS@Work Award 2022 OLVG Amsterdam l
  7 november, 2022

  OLVG uit Amsterdam is de winnaar van de [email protected] Award 2022. Op de Nationale MS Dag zondag 6 november jl. werd de Award feestelijk uitgereikt.

  Lees meer
 • Finalisten MS@Work Award 2022 Nationaal MS Fonds (2)
  24 oktober, 2022

  De drie finalisten die dit jaar strijden om de [email protected] Award zijn bekend! De finalisten zijn: OLVG in Amsterdam, Rijksvastgoedbedrijf in Den Haag en Van Broekhoven Fysiotherapie in Roosendaal.

  Lees meer
 • MS zeilweekenden Robinson Crusoe - Nationaal MS Fonds
  11 januari, 2022

  Drie keer per jaar organiseren wij een avontuurlijk watersport weekend voor mensen met MS. Durf jij het aan om te gaan zeilen, kanoën, suppen, surfen en waterskiën? Ontmoet nieuwe mensen, verleg je grenzen en beleef een geweldig weekend. Nieuw dit jaar is het weekend specifiek voor jongeren tot en met 35 jaar. Ben je nieuwsgierig? Lees snel verder en wie weet ben jij er dit jaar bij!

  Lees meer
 • De Eendracht - Oceans Of Hope Challenge
  13 december, 2021

  Een unieke zeiltocht voor en door mensen met MS.

  Verleg je grenzen en schrijf je in voor de Oceans Of Hope Challenge 2022, een  zeiltocht naar Engeland georganiseerd door en voor mensen met multiple sclerose (MS). Uniek is dat je samen met de andere deelnemers de bemanning van het schip vormt. Daardoor kom je in je kracht te staan en vergroot je het vertrouwen in je eigen lichaam.

  Lees meer
 • Congrescentrum NBC - Nationale MS Dag
  9 november, 2021

  Op zondag 7 november vond de Nationale MS Dag 2021 plaats. Zowel fysiek als online kregen bezoekers alle actuele informatie over medicatie, behandelmethoden, inzichten en onderzoeken.

  Lees meer
 • winnaar ms@work award 2021 thermo fisher sientific.
  9 november, 2021

  Tijdens de Nationale MS Dag op 7 november is de Award uitgereikt aan Thermo Fisher Scientific uit Bleiswijk. Voor Jan van Uitert, die zijn baas Jan Willem Bos nomineerde, was de uitreiking een memorabel moment waarin zijn dankbaarheid werd omgezet in een Award voor zijn werkgever.

  Lees meer
 • Nationale MS Dag 2021 | meld je aan
  19 oktober, 2021

  Schrijf je in voor de Nationale MS Dag op 7 november in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Het definitieve programma is bekend! Maak je keuze uit verschillende sessies. Kies bijvoorbeeld voor een sessie over levensstijl of een sessie over de nieuwste medicatie en behandelmethoden.

  Lees meer
 • Leef! met MS - inschrijvingen zijn geopend
  1 september, 2021

  De inschrijving voor de groepen in 2021 verliep stormachtig; binnen een paar weken waren ze volgeboekt. Vanaf vandaag, 1 september, start een tweede inschrijvingsronde.

  Lees meer
 • MS @ Work Awards 2020 Nationaal MS Fonds coaching mensen met MS
  24 juni, 2021

  Het hebben van werk is voor heel veel mensen belangrijk, ook voor mensen met MS. Wanneer je MS krijgt, vraagt het behouden van je werk niet alleen iets van jou maar ook van de inzet van je werkgever. Heb jij een fijne werkgever die meedenkt en je ondersteunt in je werk? Nomineer hem dan hier voor de [email protected] Award 2021!

  Lees meer
 • appels-ms-leefstijlprogramma
  19 april, 2021

  De inschrijving voor het nieuwe MS Leefstijlprogramma is gestart. Mensen op de wachtlijst kregen vorige week als eerste de kans zich in te schrijven. En dat hebben we geweten! De groep van 100 die in september start, zat binnen 24 uur vol. Voor dit jaar zijn alleen in oktober en november nog enkele plaatsen vrij. Schrijf je daarom vandaag nog in! Fijn als je dan meteen meedoet aan het LIMS onderzoek dat hieraan gekoppeld is, zo help je ook anderen voor de toekomst.

  Lees meer
 • 2 april, 2021

  Ben je het thuiszitten ook zat? Heb je zin in een uitdagend weekend? Ga dan mee zeilen! We bieden geheel coronaproof meerdere zeilweekenden speciaal voor mensen met MS aan. Zeil jij met ons mee?

  Lees meer
 • 25 maart, 2021

  Het Nationaal MS Fonds lanceert samen met Voeding Leeft hét leefstijlprogramma voor mensen met de zenuwziekte multiple sclerose (MS): Leef! met MS. Er zijn aanwijzingen dat mensen met MS door hun leefstijl aan te passen een positieve invloed kunnen uitoefenen op hun MS-klachten. Het Nationaal MS Fonds investeert de komende twee jaar bijna € 700.000,- in het leefstijlprogramma en een grootschalig wetenschappelijk onderzoek naar de effecten daarvan onder 900 mensen met MS, uitgevoerd door het Amsterdam UMC.

  Lees meer
 • 12 oktober, 2020

  De drie finalisten die dit jaar strijden om de [email protected] Award zijn bekend! De finalisten zijn: Wesselman Accountants in Helmond, Videobutler in Amsterdam en Stichting Wooncompas in Spijkenisse. Stemmen op jouw favoriet kan tot en met 8 november via de speciale [email protected] Awards website.

  Lees meer
 • Logo Nationaal MS Fonds
  20 juli, 2020

  Heb jij MS? En heb jij een baan? Ben jij jouw werkgever dankbaar en wil je hem of haar graag in het zonnetje zetten? Geef jouw werkgever dan NU op voor de [email protected] Awards 2020!

  Lees meer
 • 9 juli, 2020

  Ook benieuwd hoe je jouw voedingspatroon kunt verbeteren? En welke invloed dit heeft op MS? Doe mee met nieuw onderzoek naar voeding en MS, in de Digitale Buddy. Met vragen over 16 verschillende thema’s, krijg jij persoonlijk inzichten in jouw eigen voedingspatroon. In een aanvullende feedbacksessie kun je aangeven hoe we de Eetscore nog beter kunnen toespitsen op MS.

  Lees meer
 • Eén van onze pijlers is coaching - Nationaal MS Fonds
  11 februari, 2020

  Heb jij MS en wil je jouw grenzen verleggen? Doe dan mee aan één van onze activiteiten op het water. Kanoën, surfen, zeilen en waterskiën, niets is te gek.

  Lees meer
 • 19 november, 2019

  Tijdens de Nationale MS Dag op zondag 17 november zijn de winnaars van [email protected] Awards bekend gemaakt. Het Nationaal MS Fonds organiseerde deze [email protected] Awards voor de eerste keer. De prijzen zijn verdeeld over drie categorieën: de publieksprijs, categorie klein en grote bedrijven.

  Lees meer
 • 11 november, 2019

  De [email protected] Awards zijn bestemd voor werkgevers die het voor hun werknemer met MS mogelijk maken hun werk te behouden. De uitreiking van de Awards vindt plaats op Nationale MS Dag op zondag 17 november as.

  Lees meer
 • 11 september, 2019

  Het is weer zover! Op zondag 17 november 2019 staat de Nationale MS Dag op het programma. Van de MS Talkshow met drie prominente deskundigen en 12 boeiende lezingen en workshops tot aan de uitreiking van de [email protected] Awards en een levendig informatieplein: we hebben een interessant en gevarieerd programma samengesteld. Zien we jou op 17 november in 1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch? Schrijf je NU in!

  Lees meer
 • 5 juli, 2019

  Heb je altijd al een keer een hoogteparcours willen afleggen? Maar denk je dat dit niet voor jou is weggelegd omdat je MS hebt? Geef je dan op voor onze nieuwe activiteit: Hoogteparcours voor iedereen, ook met een rolstoel!

  Lees meer
 • 30 mei, 2019

  Heb je MS en een baan? En is er iemand in het bijzonder, jouw werkgever of een collega, die jou hierin een belangrijk steuntje in de rug geeft? Nomineer deze collega dan voor de [email protected] Award!

  Lees meer