Nomineer jouw werkgever voor de MS@Work Award 2021!

Het hebben van werk is voor heel veel mensen belangrijk, ook voor mensen met MS. Wanneer je MS krijgt, vraagt het behouden van je werk niet alleen iets van jou maar ook van de inzet van je werkgever. Heb jij een fijne werkgever die meedenkt en je ondersteunt in je werk? Nomineer hem dan hier voor de MS@Work Award 2021!

MS @ Work Awards 2020 Nationaal MS Fonds coaching mensen met MS

De MS@Work Award is een initiatief van het Nationaal MS Fonds en is in het leven geroepen om werkgevers in het zonnetje te zetten die hun collega met MS zodanig ondersteunen, dat hij of zij aan het werk kan blijven mét MS.

MS@Work studie

We ondersteunen sinds 2014 de MS@Work studie, waarbij onderzoekers in kaart brengen welke factoren een rol spelen bij het wel of niet behouden van werk en functioneren op het werk bij mensen met relapsing remitting MS. In het begin van de MS@Work studie hebben onderzoekers 19 werkende mensen met MS geïnterviewd. Uit deze interviews kwam onder andere dat het hebben van een begripvolle leidinggevende belangrijk is. Alle reden dus om die begripvolle werkgevers in het zonnetje te zetten!

Uitreiking MS@Work Awards

De MS@Work Award 2021 wordt op zondag 7 november, tijdens de Nationale MS Dag, uitgereikt. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor meer informatie over de MS@Work Award 2021.

Nomineer jouw werkgever!

Wil je jouw werkgever in het zonnetje zetten? Nomineer hem of haar voor de MS@Work Award 2021!