Nu al een volle bus voor Team Mentaal Sterk 2021!

Komend jaar beklimt team Mentaal Sterk op 27 juni 2021 weer de Mont Ventoux tijdens ‘Klimmen tegen MS’. Nu al hebben we een mijlpaal bereikt. We hebben namelijk het hoogste aantal deelnemers sinds de oprichting van het team!

Coaching mensen met MS Klimmen tegen MS

Inmiddels bestaat het team al uit 50 mensen, een bus vol dus. Je kunt uiteraard nog steeds aansluiten bij het team, maar houd er dan rekening mee dat je met eigen vervoer richting de Mont Ventoux moet komen. Verder zijn er nog maar een aantal plekjes vrij bij de huisjes die we als team gehuurd hebben. Wil je zeker zijn dat je bij ons op het park zit? Neem dan contact op met Marijke de Jong. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je eigen accommodatie te regelen, dan zien we elkaar bij de voorbereiding, de inschrijving en lopen we gezamenlijk naar boven.

Team Mentaal Sterk is er voor deelnemers met MS die als team hun grenzen willen verleggen. Wij bieden een beklimming ‘op maat’. Onder begeleiding of geheel op eigen kracht zullen we als team de top bereiken. Joyce, deel van team Mentaal Sterk 2019 vertelt: ‘Tijdens mijn klim voelde ik de kracht waar ik naar zocht. Ik voelde dat er veel meer in mij zat en die kracht dreef mij vooruit. Aan de finish kwam de ontlading. Ik voelde mij sterk en enorm trots. Ik ben zo dankbaar dat ik mijn grenzen heb verlegd!’ Team Mentaal Sterk is een samenwerking tussen Klimmen tegen MS (MoveS) en het Nationaal MS Fonds.

Meer weten of aanmelden?

Wil jij je ook inschrijven of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op of kijk op de website van Klimmen tegen MS.