HomeINSCHRIJVINGEN GESLOTEN | Vaar jij mee met Oceans of Hope Challenge 2022?

INSCHRIJVINGEN GESLOTEN | Vaar jij mee met Oceans of Hope Challenge 2022?

Een unieke zeiltocht voor en door mensen met MS.

Verleg je grenzen en schrijf je in voor de Oceans Of Hope Challenge 2022, een  zeiltocht naar Engeland georganiseerd door en voor mensen met multiple sclerose (MS). Uniek is dat je samen met de andere deelnemers de bemanning van het schip vormt. Daardoor kom je in je kracht te staan en vergroot je het vertrouwen in je eigen lichaam.

De Eendracht - Oceans Of Hope Challenge

Dit jaar start de Oceans Of Hope Challenge door financiële bijdragen van het C.J. Jaski Fonds en het Nationaal MS Fonds vanuit Nederland. Van 22 augustus tot en met 26 augustus 2022 is het schip de  ”De Eendracht” op weg. Een spectaculaire uitdaging!

Historie Oceans of Hope

Oceans Of Hope (OOH) is opgericht in 2014 door de Deense neuroloog en MS-expert Mikkel Anthonisen. Engelsman Robert Munns zeilde in 2015 mee met de eerste OOH-wereldreis, waarna hij besloot de OOH Challenge UK te starten. Deze challenge is uitgegroeid tot een reeks zeilevenementen in verschillende landen. De zeiltochten variëren in duur en locatie, maar hebben allemaal één doel: mensen met MS helpen om te leren gaan met uitdagingen en deze overwinnen.

Meer weten?

Geïnteresseerd? Op 4 maart 2022 wordt een voorlichtingsmiddag georganiseerd waar je alvast een kijkje kunt nemen op “De Eendracht”, gelegen in Rotterdam. Tijdens deze middag is het mogelijk de organisatie te leren kennen en krijg je meer informatie over de zeilreis.

Maak deel uit van de Oceans Of Hope Challenge en vaar mee!

Inmiddels zijn de aanmeldingen gesloten en kun je je helaas niet meer inschrijven.