Ook MS Motion Rotterdam uitgesteld door coronavirus

Door de verscherpte maatregelen rondom het coronavirus hebben we besloten ook MS Motion Rotterdam te verplaatsen. Eerder al stelden we MS Motion Zwolle uit. Voor beide evenementen gaan we op zoek naar een nieuwe datum.

De keuze om ook MS Motion Rotterdam uit te stellen, maken we vooral met het oog op onze doelgroep: de mensen met MS. Zowel de RIVM als de GGD geeft aan dat mensen met een verminderde weerstand behoren tot de risicogroep. De mensen die gebruikmaken van MS remmende medicatie (imuunmodulatie) maken daarmee deel uit van deze risicogroep. Met dit besluit willen wij ons steentje bijdragen om de veiligheid van de mensen met MS zo goed mogelijk te behouden en verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Nieuwe data

Op het moment kunnen wij nog geen duidelijkheid geven over een nieuwe datum, dit zullen wij eerst intern en met onze partners overleggen. Zodra we meer informatie hebben, delen we dit op onze website, via social media en onze nieuwsbrieven.

Heb je vragen over MS Motion, neem dan contact met ons op. Houd voor meer informatie en een nieuwe datum onze website in de gaten.

MS en corona: hoe zit het?

Behoor je met MS tot de risicogroep? En is het verstandig om door te gaan met medicatie? Lees alle informatie over MS en corona in ons dossier.