HomeOver het Nationaal MS FondsPersportaal van Nationaal MS Fonds voor mediaprofessionals

Persportaal van Nationaal MS Fonds voor mediaprofessionals 

Het Nationaal MS Fonds strijdt voor betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor mensen met MS, nu en in de toekomst. Dit gebeurt aan de hand van drie pijlers: wetenschappelijk onderzoek, beter leven met MS en bewustwording.

Op deze pagina vind je afbeeldingen, video’s en downloads over het werk van het Nationaal MS Fonds. Voor meer informatie en andere bestandsformaten, stuur een e-mail naar [email protected]. 

 • Samenwerking MS.nl

  2 februari 2023

  Nationaal MS Fonds en MS Vereniging Nederland starten met de bouw van MS.nl. Dit wordt hét online platform met betrouwbare, uitgebreide en actuele informatie over multiple sclerose.

 • MS Lichtbericht Nationaal MS Fonds 2022 Gwen

  9 november 2022

  De MS Lichtbericht-actie is begonnen. Met deze actie wil het Nationaal MS Fonds zoveel mogelijk positieve berichten verzamelen voor de 25.000 mensen met MS in Nederland.

 • Nationale MS Dag 2022 winnaar MS@Work Award 2022 OLVG

  7 november 2022

  OLVG uit Amsterdam is de winnaar van de [email protected] Award 2022! De Award werd feestelijk uitgereikt op de Nationale MS Dag op 6 november in ’s-Hertogenbosch.

 • Nationale MS Dag 2022

  31 oktober 2022

  Op zondag 6 november organiseert het Nationaal MS Fonds de Nationale MS Dag in congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch. Dit is hét evenement voor mensen met MS en hun naasten.

 • MS Motion Utrecht meld je nu aan

  25 augustus 2022

  Kom in actie tegen MS en ren, loop of rol mee met MS Motion! Op 18 september organiseert het Nationaal MS Fonds een hardloop- en wandelevenement waarmee deelnemers geld inzamelen voor onderzoek naar de ziekte MS.

 • Samen Beslissen_Social_Vrouw_neuroloog_algemeen_nieuwsbericht

  30 mei 2022

  Wanneer je de diagnose MS krijgt, kom je voor veel vragen, kwesties en keuzes te staan.  Door dit te bespreken met je behandelaar kom je samen tot de behandeling die het beste bij jou past. Want beslissen bij MS doe je samen.

 • Face it. MS is zenuwslopend

  30 mei 2022

  Dat MS een enorme impact heeft op (jonge) levens én veel verschillende gezichten kent, maakt het MS Fonds duidelijk in de campagne ‘Face it. MS is zenuwslopend’. In de campagne zijn Benno en vier andere mensen met MS te zien. 

 • Collectant langs de deur met collectebus Eline Nationaal MS Fonds

  23 mei 2022

  Van 27 juni t/m 2 juli 2022 is de landelijke huis-aan-huis collecte van het Nationaal MS Fonds. Duizenden collectevrijwilligers gaan langs de deuren of komen online in actie voor de strijd tegen MS (multiple sclerose).