HomeOver het Nationaal MS FondsPersportaal van Nationaal MS Fonds voor mediaprofessionals

Persportaal van Nationaal MS Fonds voor mediaprofessionals 

Het Nationaal MS Fonds strijdt voor betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor mensen met MS, nu en in de toekomst. Dit gebeurt aan de hand van drie pijlers: wetenschappelijk onderzoek, beter leven met MS en bewustwording.

Op deze pagina vind je afbeeldingen, video’s en downloads over het werk van het Nationaal MS Fonds. Voor meer informatie en andere bestandsformaten, stuur een e-mail naar [email protected]. 

 • Samen Beslissen_Social_Vrouw_neuroloog_algemeen_nieuwsbericht

  30 mei 2022

  Wanneer je de diagnose MS krijgt, kom je voor veel vragen, kwesties en keuzes te staan.  Door dit te bespreken met je behandelaar kom je samen tot de behandeling die het beste bij jou past. Want beslissen bij MS doe je samen.

  Lees meer
 • Face it. MS is zenuwslopend

  30 mei 2022

  Dat MS een enorme impact heeft op (jonge) levens én veel verschillende gezichten kent, maakt het MS Fonds duidelijk in de campagne ‘Face it. MS is zenuwslopend’. In de campagne zijn Benno en vier andere mensen met MS te zien. 

  Lees meer
 • Collectant langs de deur met collectebus Eline Nationaal MS Fonds

  23 mei 2022

  Van 27 juni t/m 2 juli 2022 is de landelijke huis-aan-huis collecte van het Nationaal MS Fonds. Duizenden collectevrijwilligers gaan langs de deuren of komen online in actie voor de strijd tegen MS (multiple sclerose). 

  Lees meer