Soxs.co en Nationaal MS Fonds gaan samen voor een toekomst zonder MS

Het Nationaal MS Fonds en Soxs.co hebben de handen ineengeslagen voor een toekomst zonder MS. Ze ontwikkelde speciale MS Soxs die het Nationaal MS Fonds in kan zetten voor diverse doeleinden.

Soxs.co_ms_fonds

Soscha Siebum van Soxs.co is erg blij met de samenwerking. “Soxs.co is geboren uit een diepgewortelde liefde. Het is een liefde die zich niet alleen richt op het zelf, maar vooral op degenen die ons omringen. Deze liefde is tastbaar wanneer je de warme sokken langzaam over je voeten laat glijden. Het Nationaal MS Fonds en Soxs.co delen een essentiële waarde: zich inzetten voor anderen. Het is deze gedeelde toewijding die Soxs met vreugde motiveert om het initiatief te ondersteunen.”

Kampvuur soxs.co

Ilja Snoek, relatiemanager bij het Nationaal MS Fonds vertelt hoe er gebruik wordt gemaakt van de samenwerking. “We gebruiken de Soxs om mensen met MS in het zonnetje te zetten als ze iets moois voor het Nationaal MS Fonds hebben gedaan. Dit kan zijn een interview of een actie bijv. Maar het kan ook een sponsor zijn die MS heeft. Ook zetten we ze in voor bijzondere team acties. Zoals een groep fysiotherapeuten die met elkaar een uitdaging aan gaan in Schotland om met wielrennen geld in te zamelen voor MS.

Eén van onze belangrijkste acties waarbij we de Soxs gebruiken is tijdens de Urban Walk series. Deelnemers die een bepaald bedrag ophalen belonen wij met een paar hippe MS Soxs t.w.v. € 32,50. Voor ons een prachtig mooi cadeau omdat mensen met MS veelal koude voeten hebben.”

Benieuwd wat jij als organisatie kan doen om bij te dragen aan een toekomst zonder MS? Kijk dan eens op deze pagina of neem contact met ons op via [email protected] of door te bellen naar 010 – 591 98 39.