Urban Walk Series steunt Nationaal MS Fonds

De Urban Walk Series steunt dit jaar het Nationaal MS Fonds. Samen maken we ons sterk voor een toekomst zonder MS.

Urban Walk Series Haarlem

Elk jaar worden in de Urban Walk Series zes bijzondere stadswandelingen georganiseerd, waarbij je langs en door de highlights van de stad komt. Dit jaar is het Nationaal MS Fonds als goede doel verbonden aan de Urban Walk Series!

‘Als Nationaal MS Fonds weten hoe belangrijk beweging is voor je gezondheid,’ aldus Rianne Wisgerhof, directeur-bestuurder. ‘Daarom zijn we heel blij dat wij dit jaar bij de Urban Walk Series betrokken zijn als het goede doel. De Urban Walks zijn een fantastische gelegenheid om geld in te zamelen voor onderzoek naar de oplossing tegen MS.’

De routes van 12 en 20 km laten wandelaars kennismaken en genieten van de cultuur en architectuur van de Nederlandse steden. Langs de routes staan stempelposten met versnaperingen en leuke muzikale acts.

Je kunt je nu inschrijven voor de edities in Haarlem, Den Haag en Groningen. Doe mee en maak je eigen actiepagina aan om donaties in te zamelen. Met alle donaties die jij ophaalt voor je deelname aan de Urban Walk Series draag je rechtstreeks bij aan onderzoek naar de oplossing tegen MS.

Vanwege het bijzonder uitgezette parcours zijn de routes helaas niet rolstoelvriendelijk.

Kijk voor alle informatie en inschrijven op walkforms.nl