Vervolgwebinar Vaccineren & MS in Digitale Buddy

Eind januari organiseerde Better Today een webinar over Vaccineren & MS in de Digitale Buddy. Dit webinar was zo'n succes dat er een vervolg komt. Op 17 maart staat het vervolgwebinar gepland. Neuroloog Leo Visser en arts-microbioloog Jean-Luc Murk zitten tussen 19.30 en 20.30 uur klaar om alle vragen rondom vaccineren en MS te beantwoorden.

Het thema vaccineren leeft erg op het moment. Niet alleen wij krijgen veel vragen over dit onderwerp. Ook Better Today merkt in de community van de Digitale Buddy hoezeer het onderwerp leeft. Veel vragen gaan over de nieuwe vaccins en specifieke MS-medicatie. En wat een veilige termijn is tussen vaccineren en de MS-behandeling. In een poll tijdens het eerste webinar in de Digitale Buddy gaven deelnemers aan wat zij het belangrijkst vinden bij vaccinatie: veiligheid/bijwerkingen (45%), de relatie met medicatie (43%) en de effectiviteit van vaccins (11%).

Meedoen?

Het webinar vindt online plaats op woensdagavond 17 maart, van 19.30 tot 20.30 uur. Het webinar is exclusief voor de gebruikers van de Digitale Buddy. Wil je er ook bij zijn? Download dan de Digitale Buddy en meld je aan onder Evenementen. Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden over de toegang tot het webinar. Iedereen die zich aanmeldt, kan ook vooraf vragen indienen. Deze vragen worden meegenomen in de voorbereiding van de inhoud en presentatie op 17 maart.

Over de Digitale Buddy

Dit is een digitale tool voor iedereen met MS, hun naasten en zorgverleners. De Digitale Buddy heeft als doel zelfregie en kwaliteit van leven te verbeteren voor mensen met MS, door middel van het Kenniscentrum, persoonlijke doelen (Tiny Habits), de Community en Onderzoek. De Digitale Buddy is een initiatief van Better Today.

Vragen?

Voor vragen over het webinar Dokter Leo & Co kun je contact opnemen met Heidy van Beurden, content manager bij Better Today.

Meer over MS en het coronavirus?