Activiteiten op het water

Drie keer per jaar organiseren we watersportweekenden voor mensen met MS. Tijdens deze weekenden verleggen deelnemers hun grenzen door dingen te doen die zij normaal nooit voor mogelijk hielden. Het avontuur vindt plaats op watersporteiland Robinson Crusoe, midden op de Loosdrechtse Plassen, waar je kunt zeilen, kanoën, suppen, surfen en waterskiën. Ben jij erbij?

Activiteiten op het water - zeilweekenden - Rubinson Crusoe - Nationaal MS Fonds
MS-Watersportweekenden

Voor iedereen beschikbaar

Voor de wateractiviteiten werken we nauw samen met SailWise. Deze stichting biedt actieve watersportvakanties aan voor mensen met een beperking. De accommodaties en boten zijn volledig aangepast, waardoor ook mensen met MS hier gebruik van kunnen maken.

MS-Watersportweekenden 2024

In 2024 organiseren we opnieuw drie watersportweekenden voor mensen met MS. Kosten voor deelname bedragen € 125. Er is per weekend plek voor 20 deelnemers.

De MS-Watersportweekenden van 2024 zijn:

  • vrijdag 7 t/m zondag 9 juni – alle leeftijden
  • vrijdag 14 t/m zondag 16 juni: editie MpowerS – onder de 35
  • vrijdag 6 t/m zondag 8 september – alle leeftijden

Omdat wij iedereen dit avontuur op het water gunnen, geven wij voorrang aan mensen die nog geen zeilweekend van het Nationaal MS Fonds hebben bijgewoond.

MS Fonds on tour: het watersportweekend

Benieuwd naar de watersportweekenden van SailWise en het Nationaal MS Fonds? Bekijk onderstaande video, waarin onze ambassadeur Janneke Knol het watersportweekend bezoekt.

Wachtlijst

Ben je al eens mee geweest en wil je nog een keer mee? Schrijf je in op de reis van jouw voorkeur en we plaatsen je op de wachtlijst. Mocht er een plekje vrij komen, dan neemt Sailwise contact met je op.

Ga jij mee?

Ben jij enthousiast en ga jij de uitdaging op het water aan?