Team Mentaal Sterk

Elk jaar loopt Team Mentaal Sterk de Mont Ventoux op tijdens Klimmen tegen MS. De leden van Team Mentaal Sterk worden ondersteund door het Nationaal MS Fonds en MoveS. Zij doen een beklimming ‘op maat’. Onder begeleiding op geheel op eigen kracht bereik je samen de top! Of je nu 21, 10, 6 of 1 kilometer loopt, het maakt helemaal niet uit. Samen komen we in beweging voor een MS-vrije wereld.  

Klimmen tegen MS Team Mentaal Sterk

Wanneer?

Op maandag 20 mei 2024 (Tweede Pinksterdag) zal de 12e editie plaatsvinden van Klimmen tegen MS.

“De beklimming van de Mont Ventoux is voor mij een enorme verrijking geweest zowel op mentaal als sociaal gebied. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en vrienden voor het leven gemaakt.” Annette – deelnemer Team Mentaal Sterk 

Doel

Samen in beweging voor een MS-vrije wereld! Maar ook samen naar de top van de Mont Ventoux om te laten zien dat alles mogelijk is. Met deelname aan het team laat je zien dat MS niet betekent dat je bij de pakken neer moet gaan zitten. Ondanks dat er soms belemmeringen zijn, geeft het gezamenlijk in beweging komen kracht. Kracht om de top te halen, maar ook kracht die doorwerkt in je dagelijks leven. 

Teamarrangement

Wij bieden een arrangement voor reis en verblijf aan. De kosten voor dit arrangement bedragen €500,- per persoon (richtprijs), exclusief de €100,00 inschrijfgeld. Er is plaats voor 40 personen.  

Wil je geen gebruik maken van het arrangement met vervoer en verblijf, maar wel van de mogelijkheid van extra begeleiding en pendelbusjes op de dag van de beklimming? Ook dan kun je je aanmelden als lid van Team Mentaal Sterk.

Informatiedag

Voorafgaand aan de reis is er een informatiemiddag – datum volgt – waarbij je de andere teamleden leert kennen. Wij hechten grote waarde aan het teamgevoel om zo samen de uitdaging aan te gaan. Vanaf deze bijeenkomst leven we er met zijn allen naartoe. 

Sponsorgeld ophalen 

Met deelname aan Klimmen tegen MS hoort een inspanningsverplichting van € 500,- per teamlid aan sponsorgeld op te halen. Uit voorgaande edities blijkt dat deelnemers gemiddeld € 1.000,- aan sponsorgeld weten te verzamelen, dus wij hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken. Samen in beweging voor een MS-vrije wereld! 

Heb je een vraag over team Mentaal Sterk?

Enthousiast, maar heb je toch nog wat vragen? Check de FAQ’s of stuur ons een mail.

Zien we jou op de Mont Ventoux?