HomeCollecteren

Collecteren

Over MS is nog veel onbekend. Onderzoekers weten niet hoe MS ontstaat en hoe de ziekte te genezen valt. Onderzoek is hard nodig. De volgende MS Collecteweek vindt plaats van 26 juni t/m 1 juli 2023. Duizenden collectanten en coördinatoren zetten zich dan vrijwillig in om geld op te halen. 

Help je mee?

Wil jij met een collectebus langs de deuren? Bekijk hier het stappenplan en meld je direct aan of bekijk hieronder alle andere manieren van collecteren.

Barman Victor: ‘Word collectant!’

Barman Victor is normaal gesproken bij het televisieprogramma First Dates op zoek naar de perfecte match. Nu is hij op zoek naar jou! Wil jij je inzetten voor de strijd tegen MS? Meld je aan als collectant langs de deuren of vanaf de bank!

Vormen van collecteren

Omdat MS niet stil staat, blijft geld voor belangrijk onderzoek en de ondersteuning van mensen met MS van levensbelang. Je kunt op verschillende manieren collecteren:

  • huis-aan-huis collecte; je gaat langs de deuren met een collectebus en QR code. Je contante opbrengst wordt na de collecte geteld en je QR opbrengst kun je direct terug zien op je persoonlijke collectanten pagina.
  • cashless collecte; met de kartonnen bus met QR-code ga je langs de deuren. Je opbrengst zie je terug op je collectantenpagina.
  • digitale collectebus; maak een digitale collectebus met je persoonlijke motivatie en foto en deel een betaalverzoek met je netwerk. De digitale collectebus kan het hele jaar worden ingezet.
  • mobiele collecte; iedere collectant in ons systeem ontvangt voor de collecteweek een link naar hun mobiel collecteren pagina. Alles staat al klaar en je hoeft alleen een donatieverzoek te verzenden naar je netwerk.
  • statiegeld actie; download de statiegeld poster en organiseer een actie samen met je supermarkt. Dit kan het hele jaar door. Na afloop van de actie stort je de opbrengst. Als je hier hulp bij nodig hebt neem je contact met ons op.

Meld je aan!

Ben je overtuigd en wil jij ons graag helpen in de strijd tegen MS? Meld je dan aan als collectant!