Collectant

Over MS is nog veel onbekend. Onderzoekers weten niet hoe MS ontstaat en hoe de ziekte te genezen valt. Onderzoek is hard nodig. De volgende MS Collecteweek vindt plaats van 27 mei t/m 1 juni 2024. Duizenden collectanten en coördinatoren zetten zich dan vrijwillig in om geld op te halen door met een collectebus langs de deuren te gaan. 

Help jij mee aan een toekomst zonder MS?

Dit kan tijdens de MS Collecteweek. Zelfs met een paar uurtjes kun jij het verschil maken. Bekijk hier de checklist voor collecteren en meld je direct aan of bekijk hieronder alle andere manieren van collecteren.

Vormen van collecteren

Omdat MS niet stil staat, blijft geld voor belangrijk onderzoek en de ondersteuning van mensen met MS van levensbelang. Je kunt op verschillende manieren collecteren:

  • Deur-tot-deur collecte; je gaat langs de deuren met een collectebus en QR code. Je contante opbrengst wordt na de collecte geteld en je QR opbrengst kun je direct terug zien op je persoonlijke pagina.
  • cashless collecte; met de kartonnen bus met QR-code ga je langs de deuren. Je opbrengst zie je terug op je persoonlijke pagina.
  • digitale collectebus; maak een digitale collectebus met je persoonlijke motivatie en foto en deel een betaalverzoek met je netwerk. De digitale collectebus kan het hele jaar worden ingezet.
  • mobiele collecte; iedere collectant in ons systeem ontvangt voor de collecteweek een link naar hun mobiel collecteren pagina. Alles staat al klaar en je hoeft alleen een donatieverzoek te verzenden naar je netwerk.
  • statiegeldactie; download de statiegeld poster en organiseer een actie samen met je supermarkt. Dit kan het hele jaar door. Na afloop van de actie stort je de opbrengst. Als je hier hulp bij nodig hebt neem je contact met ons op.

Ed Struijlaart: ‘Collecteer jij ook mee?’

Singer-songwriter en radio DJ Ed Struijlaart roept jou op om mee te collecteren tijdens de MS Collecteweek van 27 mei t/m 1 juni 2024. Je kunt helpen door oldskool van deur-tot-deur te gaan, maar het kan ook lekker vanaf de bank. Meld jij je ook aan?

Meld je aan!

Ben je overtuigd en wil jij ons graag helpen in de strijd tegen MS? Meld je dan aan als collectant!