HomeNalaten

Nalaten aan het Nationaal MS Fonds

Ook als je er niet meer bent, kun je nog veel betekenen voor mensen met MS. Bijvoorbeeld door het Nationaal MS Fonds op te nemen in je testament. Op deze manier kun je, ook na je overlijden, zorgen dat onderzoek naar de genezing van MS onverminderd door gaat. Dankzij nalatenschappen kunnen we blijven werken aan een beter leven voor mensen met MS en een wereld zonder MS in de toekomst.

Nalaten / Nationaal MS Fonds opnemen in testament
Bekijk de mogelijkheden bij nalaten aan het Nationaal MS Fonds

Mogelijkheden

Meer over jouw wensen bij nalaten aan het Nationaal MS Fonds

Wensen

De rol van de executeur bij nalaten aan Nationaal MS Fonds

De executeur

Tips bij nalaten aan het Nationaal MS Fonds

Tips

Geld nalaten voor onderzoek is belangrijk volgens Janneke Knol met MS - Nationaal MS Fonds

Janneke Knol: ‘In 2014 kreeg ik de diagnose MS. De diagnose is lastig omdat het beloop van de ziekte per persoon zo verschillend is. Mijn eigen MS is dit jaar ook compleet anders dan vijf jaar geleden. Dat maakt mijn toekomst onzeker. Daarom vind ik het zo belangrijk dat er meer onderzoek wordt gedaan.’

Edo Edens liet zijn eigendommen na aan het Nationaal MS Fonds

Edo Edens zag in zijn omgeving wat een grillige ziekte MS is. Door zijn eigendommen na te laten aan het Nationaal MS Fonds hoopte hij baanbrekend onderzoek naar MS mogelijk te maken. ‘Hopelijk komt er snel een oplossing voor die rotziekte.’

Patrick van Roest Nationaal MS Fonds nalaten

Vragen over nalaten? Neem contact op

Wil je alle informatie nog even rustig nalezen? Vraag dan onze brochure over nalaten aan. Stuur een mail naar [email protected] of bel naar 010 – 591 98 39.

Heb je een vraag over nalaten of hoe jouw nalatenschap mee kan helpen aan een toekomst zonder MS? Neem dan contact op met Patrick van Roest. Hij helpt je graag verder. Uiteraard behandelen we jouw gegevens vertrouwelijk.

Heb je het Nationaal MS Fonds al opgenomen in je testament? Dan horen wij dit ook graag, zodat we je op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen en je uit kunnen nodigen voor bijvoorbeeld bijeenkomsten waarin onderzoekers verslag doen van hun werk.