HomeNalaten

Nalaten aan het Nationaal MS Fonds

Ook als je er niet meer bent, kun je nog veel betekenen voor mensen met MS. Bijvoorbeeld door het Nationaal MS Fonds op te nemen in je testament. Op deze manier kun je, ook na je overlijden, zorgen dat onderzoek naar de genezing van MS onverminderd door gaat. Dankzij nalatenschappen kunnen we blijven werken aan een beter leven voor mensen met MS en een wereld zonder MS in de toekomst.

Mogelijkheden

Wensen

De executeur

Tips

Janneke Knol: ‘In 2014 kreeg ik de diagnose MS. De diagnose is lastig omdat het beloop van de ziekte per persoon zo verschillend is. Mijn eigen MS is dit jaar ook compleet anders dan vijf jaar geleden. Dat maakt mijn toekomst onzeker. Daarom vind ik het zo belangrijk dat er meer onderzoek wordt gedaan.’

Vragen? Neem contact op

Heb je een vraag over nalaten of hoe jouw nalatenschap mee kan helpen aan een wereld zonder MS? Neem dan contact op met Leontine Heisen, relatiemanager nalaten bij het Nationaal MS Fonds. Leontine helpt je graag verder. Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld.

Heb je het Nationaal MS Fonds al opgenomen in je testament? Dan horen wij dit ook graag, zodat we je op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen en je uit kunnen nodigen voor bijvoorbeeld bijeenkomsten waarin onderzoekers verslag doen van hun werk.