HomeNalatenTips rondom nalatenschap

Tips rondom nalatenschap

We helpen je graag om je wensen rond je nalatenschap op een rij te zetten. Op deze pagina vind je tips rondom nalatenschap.

Lees hier tips rondom nalatenschap aan het Nationaal MS Fonds

Onze tips rondom nalatenschap op een rij:

  • Een testament wordt altijd opgemaakt bij de notaris. De notaris kan je adviseren over specifieke wensen en de verschillende vormen van nalaten. Op notaris.nl vind je een overzicht van alle notarissen in Nederland. Het kan verstandig zijn om verschillende offertes op te vragen omdat notarissen verschillende tarieven hanteren. Er zijn notarissen die een gratis adviesgesprek aanbieden.
  • Met al je vragen over nalaten kun je terecht bij medewerkers van de notaristelefoon: 0900 346 93 93.
  • Maak een checklist en neem deze mee tijdens je bezoek aan de notaris. We hebben een lijst gemaakt van zaken waar je over na kunt denken.
  • Weet je niet wie de afhandeling van jouw nalatenschap moet regelen? Het is mogelijk om het Nationaal MS Fonds tot executeur te benoemen. Als hierover contact met ons opneemt, kunnen we bespreken wat je wensen zijn.

Hier vind je meer informatie over nalaten aan goede doelen. De meest voorkomende vragen over een nalatenschap hebben we voor je op een rij gezet.

Patrick van Roest Nationaal MS Fonds nalaten

Vragen? Neem contact op

Wil je alle informatie nog even rustig nalezen? Vraag dan onze brochure over nalaten aan. Stuur een mail naar [email protected] of bel naar 010 – 591 98 39.

Heb je een vraag over nalaten of hoe jouw nalatenschap mee kan helpen aan een toekomst zonder MS? Neem dan contact op met Patrick van Roest. Hij helpt je graag verder. Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld.

Heb je het Nationaal MS Fonds al opgenomen in je testament? Dan horen wij dit ook graag, zodat we je op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen en je uit kunnen nodigen voor bijvoorbeeld bijeenkomsten waarin onderzoekers verslag doen van hun werk.