MS Collecte

Over MS is nog veel onbekend. Onderzoekers weten niet hoe MS ontstaat en hoe de ziekte te genezen valt. Onderzoek is hard nodig. Van 27 mei t/m 1 juni 2024 vindt de volgende MS Collecteweek plaats. Duizenden collectanten en coördinatoren zetten zich vrijwillig in om geld op te halen. Wil jij meer weten over de MS Collecte? Bekijk welke vormen van collecteren er zijn of meld je direct aan.

collectant-nationaal-ms-fonds

Help jij mee?

Onze nationale collecteweek is van 27 mei t/m 1 juni 2024.
Samen kunnen we ons sterk maken voor een toekomst zonder MS.
MS. Het stopt bij ons.

collectebussen op tafel collectecoordinator

Collecte coördinator

Collectant MS Collecte

Collectant

mobile only collectant

Online collectant

Collecteopbrengsten

Tijdens de collecte van 2023 is er ruim 1 miljoen euro opgehaald. De collecteopbrengsten worden ingezet om de missie van het Nationaal MS Fonds te realiseren: een toekomst zonder MS. Tot die tijd zijn we er voor alle mensen die nú met MS leven en hun naasten, met als doel het continu verbeteren van de kwaliteit van leven en kwaliteit van zorg. Dit doen we door het financieren van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en genezing van MS, onderzoeken en stimuleren van beter leven met MS en het creëren van bewustwording over MS in Nederland. Meer weten over waar je voor collecteert of waar je gift heen gaat? Bekijk hier het jaarverslag of lees meer over onze projecten.

Community voor coördinatoren

Voor onze coördinatoren hebben wij een online community beschikbaar. Binnen deze community staat alle informatie die nodig is om de collecte op een goede manier te kunnen organiseren.  Je kunt hier alles vinden over de collectanten binnen jouw gebied en de bestellingen plaatsen voor de benodigde collectematerialen. Daarnaast is het in de online community mogelijk om looproutes aan te maken. Ook vind je er verschillende nuttige documenten.

Een handige en centrale plek dus. Ben je al wel coördinator, maar heb je nog geen toegang tot de community? Neem dan even contact met ons op via [email protected] of via telefoonnummer 010 – 591 98 39.

Meld je aan!

Wil jij ons helpen in de strijd tegen MS? Meld je aan als collectant!
Heb jij nog vragen? Neem dan contact op met het collecteteam
via [email protected] of via 010-5919839