HomeMS collecte

MS collecte

Over MS is nog veel onbekend. Onderzoekers weten niet hoe MS ontstaat en hoe de ziekte te genezen valt. Onderzoek is hard nodig. Van 26 juni tot en met 1 juli 2023 vindt de volgende MS collecteweek plaats. Duizenden collectanten en coördinatoren zetten zich vrijwillig in om geld op te halen.

Meld je aan als collectant of coördinator!
Meld je aan als collectant
Collectant Jorrit Nationaal MS Fonds

Collecte organiseren

Collectecoördinator collecte Nationaal MS Fonds

Collecteren

Collecteopbrengsten

Tijdens de collecte van 2021 is er ruim 1 miljoen euro opgehaald. De collecteopbrengsten worden ingezet om de missie van het Nationaal MS Fonds te realiseren: een toekomst zonder MS. Tot die tijd zijn we er voor alle mensen die nú met MS leven en hun naasten, met als doel het continu verbeteren van de kwaliteit van leven en kwaliteit van zorg. Dit doen we door het financieren van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en genezing van MS, onderzoeken en stimuleren van beter leven met MS en het creëren van bewustwording over MS in Nederland. Meer weten over waar je voor collecteert of waar je gift heen gaat? Bekijk hier het jaarverslag of lees meer over onze projecten.

Onze projecten
Afbeelding hartjes
Collecteteam Nationaal MS Fonds

Graag stellen wij ons even voor! Het collecteteam bestaat uit Tamara (collectemanager), Nadia en Maartje (projectmedewerkers). Samen organiseren we vanuit ons kantoor in Rotterdam de landelijke collecteweek van het Nationaal MS Fonds. Hiervoor zijn we erg afhankelijk van de geweldige lokale inzet van onze collectevrijwilligers door het hele land. We zijn graag met ze in contact en staan altijd open voor vragen of feedback. Meer weten of gewoon een keer kennis maken? Bel ons!

Meld je aan!

Wil jij ons helpen in de strijd tegen MS? Meld je aan als collectecoördinator of collectant!

Ik meld mij aan als collectant of coördinator!