Help mee voor een toekomst zonder MS!

Loop ook mee als collectant langs de deuren van 27 mei t/m 1 juni 2024.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik meld me aan als*
Wat zijn je gegevens?*
Naam:*
Adres*
Geboortedatum*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gebruiken je gegevens om je aanmelding als collectevrijwilliger te verwerken. Wil je meer informatie hierover, lees dan onze privacyverklaring collecte.
Sandor collecte collectecoördinator Dag van de Vrijwilliger

Doe ook mee

In Nederland hebben meer dan 25.000 mensen MS. Bij veel mensen begint het als ze tussen de 20 en 40 jaar zijn. Hun toekomstbeeld stort in. MS is de meest invaliderende ziekte onder jonge mensen. Toch is er nog weinig over bekend. Onderzoek is daarom hard nodig. Van 27 mei t/m 1 juni 2024 organiseert het Nationaal MS Fonds de MS Collecteweek. Duizenden collectanten zetten zich dan in voor een toekomst zonder MS. Doe jij ook mee? 

Word collectant
Collecteren is niet moeilijk en nog leuk ook. Tijdens de collecteweek ga je met een collectebus in jouw buurt van deur tot deur. Je kunt zelf bepalen hoeveel tijd je wil collecteren. Afhankelijk van hoe groot jouw ‘deel’ is, is twee uurtjes al voldoende. Voor het gemak hebben we het collecteproces voor jou op een rijtje gezet.

Niet langs de deuren? Kan ook 

Als mobile-only collectant hoef je niet langs de deuren te collecteren. Je ontvangt voor de collecteweek een link naar je mobiel collecteren pagina. Hier staat alles al klaar en je hoeft alleen nog een betaalverzoek met je netwerk te delen.  

De duizenden vrijwilligers die door heel Nederland de collecte organiseren en geld inzamelen zijn onmisbaar. Samen gaan we voor een toekomst zonder MS.

Kunnen wij op jou rekenen?