HomeMS collecteAanmelden

Aanmelden als collectant of collectecoördinator

Draag jouw steentje bij in de strijd tegen de zenuwslopende ziekte MS. Meld je aan als collectant of collectecoördinator voor de MS collecteweek (16-21 november 2020). Door de coronacrisis is jouw hulp noodzakelijk. De wereld is deels stil gevallen. MS staat niet stil. Onderzoek naar MS en onze strijd tegen MS moet doorgaan. Daarom zijn we hard op zoek naar collectanten en coördinatoren. Meld je aan!

Zet je in

In Nederland hebben ruim 17.000 mensen MS. Elk jaar komen hier zo’n 1.000 mensen bij.  De eerste symptomen uiten zich als mensen tussen de 20 en 40 jaar zijn. MS is de meest invaliderende ziekte onder jonge mensen. Er is nog geen oplossing voor MS. Onderzoek is daarom hard nodig. Om onderzoek te faciliteren en financieren organiseert het Nationaal MS Fonds de MS collecteweek. Van 16 tot en met 21 november 2020 gaan duizenden collectanten de deuren langs om geld op te halen voor onderzoek naar MS. Collectevrijwilligers zijn onmisbaar voor de MS Collecte.

Word collectant
Collecteren is niet moeilijk en nog leuk ook. In de derde week van november ga je met een collectebus in jouw buurt van deur tot deur. Je kunt zelf bepalen hoeveel tijd je wil collecteren. Afhankelijk van hoe groot jouw ‘deel’ is, is twee uurtjes al voldoende. Voor het gemak hebben we het collecteproces voor jou op een rijtje gezet.

Word collectecoördinator
Is organiseren jou op het lijf geschreven? Lijkt het jou wat om in jouw gemeente de MS Collecte te organiseren? Dan is collectecoördinator iets voor jou. Als collectecoördinator onderhoud je contact met de collectanten in jouw buurt. Je zorgt dat zij de collectematerialen op tijd ontvangen. Eventueel breng je de MS collecte onder de aandacht in jouw buurt, bijvoorbeeld met spandoeken, vlaggen, posters of een berichtje op social media. Tijdens de collecte ben je het aanspreekpunt voor de collectanten. Na de collecte handel je de administratie af. We hebben alle taken van een collectecoördinator op een rijtje gezet.

Kunnen wij op jou rekenen?

Word collectant of coördinator!

Zamel geld in voor de strijd tegen MS, of coördineer een groep collectanten.

Het Nationaal MS Fonds legt gegevens vast ter uitvoering van het donateurschap. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Als je op deze informatie geen prijs stelt kun je dit aangeven bij Nationaal MS Fonds, Industrieweg 130C of via [email protected]
Wil je meer weten over onze verwerking van gegevens, klik hier.

Voor eenmalige incasso:
SEPA: Met deze machtiging geef je toestemming aan de Stichting Nationaal MS Fonds om de incasso-opdracht te sturen naar jouw bank om het overeengekomen bedrag van jouw rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met de afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met jouw bank. Vraag de bank naar de voorwaarden.

Voor doorlopende incasso:
“Door ondertekening van dit formulier geef je toestemming aan Stichting Nationaal MS Fonds Nederland om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om een bedrag van jouw rekening af te schrijven en aan jouw bank om doorlopend een bedrag van jouw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Nationaal MS Fonds Nederland. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met jouw bank. Vraag de bank naar de voorwaarden.”