Online collectant

Over MS is nog veel onbekend. Onderzoekers weten niet hoe MS ontstaat en hoe de ziekte te genezen valt. Onderzoek is hard nodig. Wil je onderdeel zijn van het team dat via mobiel collecteert tijdens de MS Collecteweek van 27 mei t/m 1 juni 2024? Meld je dan nu aan als Mobile-only collectant.  Liever het hele jaar door je eigen online collectebus beschikbaar hebben? Ook dat kan.

mobile only collectant

Help je mee?

Wil jij via je mobiel collecteren of een eigen online collectebus? Meld je direct voor de mobile-only collecte of maak in twee stappen je eigen online collectebus aan.

Mobiel collecteren?

Tijdens de collecteweek van 27 mei t/m 1 juni 2024 kun jij je inzetten door mobiel te collecteren. Je krijgt voorafgaand aan de collecteweek een SMS met een link naar jouw mobiel collecteren pagina. Je hoeft vervolgens alleen een donatieverzoek te verzenden naar je netwerk. Op deze pagina lees je meer over mobiel collecteren.

Digitale collectebus

Kun je niet wachten om in actie te komen voor het Nationaal MS fonds? Wil je meer informatie over de digitale collectebus, klik dan hier. Maak dan via onderstaande button in twee klikken een digitale collectebus aan. Deze online collectebus kan het hele jaar door gebruikt worden.

Ed Struijlaart: ‘Collecteer jij ook mee?’

Singer-songwriter en radio DJ Ed Struijlaart roept jou op om mee te collecteren tijdens de MS Collecteweek van 27 mei t/m 1 juni 2024. Je kunt helpen door je aan te melden als mobile-only collectant, gewoon lekker vanaf de bank. Meld jij je ook aan?

Andere vormen van collecteren

Omdat MS niet stil staat, blijft geld voor belangrijk onderzoek en de ondersteuning van mensen met MS van levensbelang. Je kunt op verschillende manieren collecteren:

  • Deur-tot-deur collecte; je gaat langs de deuren met een collectebus en QR code. Je contante opbrengst wordt na de collecte geteld en je QR opbrengst kun je direct terug zien op je persoonlijke pagina.
  • Cashless collecte; met de kartonnen bus met QR-code ga je langs de deuren. Je opbrengst zie je terug op je persoonlijke pagina.
  • statiegeldactie; download de statiegeld poster en organiseer een actie samen met je supermarkt. Dit kan het hele jaar door. Na afloop van de actie stort je de opbrengst. Als je hier hulp bij nodig hebt neem je contact met ons op.
  • Start je eigen actie; Via sterktegenms.nl kun je heel gemakkelijk een leuke actie starten om aandacht te vragen voor MS en geld op te halen voor het Nationaal MS Fonds. Denk aan koekjes bakken en verkopen, een sportieve uitdaging aangaan zoals een marathon lopen etc.

Meld je aan!

Ben je overtuigd en wil jij ons graag helpen in de strijd tegen MS? Meld je dan aan als collectant!