Uitvaartcollecte

Mogelijk bezoekt u deze pagina omdat een van uw dierbaren is overleden. In dat geval willen we u allereerst condoleren met het verlies en veel sterkte wensen.

Wat mooi dat u eraan denkt om een uitvaartcollecte te houden en op die manier uw dierbare te herdenken en/of tegemoet te komen aan zijn of haar laatste wens. Dankzij de uitvaartcollecte kunnen we ervoor zorgen dat onderzoek naar de genezing van MS onverminderd door gaat. Bij de uitvaartcollecte vragen de nabestaanden op de rouwkaart, via een digitale In Memoriam Collectebus, in de rouwadvertentie en/of via een kartonnen uitvaartbox om donaties voor het Nationaal MS Fonds.

Meer informatie over hoe donaties aan het Nationaal MS Fonds besteed worden, leest u hier. Uw steun wordt enorm gewaardeerd.

In memoriam vlinder_uitvaarcollecte

Digitale In Memoriam Collectebus 

Met een In Memoriam Collecte tijdens een uitvaart of herdenking kunt u een dierbare gedenken en tegelijkertijd iets betekenisvols doen voor mensen met MS. Onze digitale in memoriam collectebus is eenvoudig zelf aan te maken. In een paar stappen staat de In Memoriam Collectebus klaar: 

  1. Maak uw In Memoriam Collectebus aan. 
  2. Plaats een mooie foto van uw overleden dierbare en schrijf waarom u vraagt om een gift voor het Nationaal MS Fonds.
  3. Deel de QR-code of de link naar de In Memoriam Collectebus via de rouwkaart of in de advertentie. De QR-code is na het aanmaken van de In Memoriam Collectebus te downloaden. Ook kunt u de QR-code uitprinten en neerleggen bij de condoleance of plakken op de kartonnen collectebus.
  4. De opbrengst van de In Memoriam Collectebus is direct zichtbaar op de pagina en wordt automatisch aan het Nationaal MS Fonds overgemaakt.  

Anoniem en alleen voor gasten 

De In Memoriam Collectebus is anoniem. We vragen niet om uw naam, alleen een e-mailadres. Daarmee kunt u inloggen en de pagina beheren. Wel vragen we om de naam van de overledene om de pagina persoonlijk te maken. Uw In Memoriam Collectebus is niet vindbaar via online zoekmachines. Alleen mensen met wie u de link deelt, kunnen deze bereiken. 

Video uitvaartcollecte

In onderstaande video bespreken Hans en Jacquie hoe een uitvaartcollecte bij kan dragen aan het herdenken en/of tegemoet te komen aan de laatste wens van een dierbare.

Uitvaartbox van karton 

Met de kartonnen uitvaartbox vraagt u tijdens een uitvaart, herdenking of condoleance op gepaste wijze om een gift voor het Nationaal MS Fonds. Wilt u de aanwezigen ook de mogelijkheid bieden om digitaal te doneren? Maak dan ook een In Memoriam Collectebus aan en plak de QR-code van de digitale collectebus op de kartonnen uitvaartbox.

De kartonnen uitvaartbox wordt binnen twee werkdagen verzonden. Is de uitvaart al kort dag of bestelt u liever telefonisch? Neem dan contact op via 010-591 98 39 (maandag t/m donderdag). 

Contant donaties overmaken

De opbrengsten van de kartonnen uitvaartbox kunt u overmaken aan het Nationaal MS Fonds.

Dat kan naar rekeningnummer NL23RABO0336272839 t.n.v. Nationaal MS Fonds.

Vermeld bij het overmaken van de opbrengst dat het om een uitvaartcollecte gaat. Vermeld bij voorkeur ook de naam van de aanvrager van de uitvaartbox.

Heeft u vragen? Neem dan contact op via
[email protected] of 010-591 98 39.