HomeMS Motion

MS Motion

Hardlopen en wandelen voor onderzoek naar MS. Dat is MS Motion. Families, vrienden en collega’s zetten een sportieve prestatie neer om de mensen met MS in hun omgeving een hart onder de riem te steken en geld voor onderzoek naar MS op te halen. Ook mensen met MS doen mee. Op de planning stonden dit jaar 4 edities MS Motion. Helaas zorgt de coronacrisis ervoor dat we dit hebben moeten wijzigen.

MS Motion 2020

In 2020 zouden vier edities MS Motion plaatsvinden. De coronacrisis gooit roet in het eten, waardoor we besloten hebben MS Motion Zwolle (19 april) en MS Motion Rotterdam (17 mei) uit te stellen naar volgend jaar. Helaas hebben we ook moeten besluiten de editie van Eindhoven (6 september) niet door te laten gaan, aangezien de datum dicht op de voorlopige dag ligt waarop kleine evenementen weer zouden mogen. Dat risico durfden we, vooral met een nieuwe locatie, niet aan.

MS Motion Utrecht en de Virtual Run

Op zondag 27 september hebben we zowel de MS Motion Virtual Run als de fysieke editie in Utrecht gehad. Wat was het een succes!

In de ochtend startten we met wat wind (waar niet alle routebordjes even goed tegen konden) en een beetje regen, maar al vrij snel kwam zelfs het zonnetje door. En ondanks corona toch zo’n mooi deelnemersaantal en zo’n hoog bedrag ophalen voor onderzoek, ongekend! In totaal hadden we op het moment van het uitreiken van de cheque €76.787,- opgehaald! Een bedrag wat we in deze gekke tijd niet verwacht hadden. Inmiddels is het bedrag zelfs aangevuld tot €78.676,-

Iedereen super bedankt voor jullie inzet. Bekijk www.msmotion.nl om je alvast in te schrijven voor de nieuwe data in 2021!

Doe mee!

De nieuwe data van MS Motion 2021 staan al op de website. Met de opbrengst financieren we onderzoek naar MS.
Wil jij hieraan bijdragen? Doe dan mee! Schrijf je in en haal sponsorgeld op.
Geen mogelijkheid om deel te nemen? Sponsoren kan ook!

Onderzoek naar MS
Meld je aan