HomeMS Motion

MS Motion

Hardlopen en wandelen voor onderzoek naar MS. Dat is MS Motion. Families, vrienden en collega’s zetten een sportieve prestatie neer om de mensen met MS in hun omgeving een hart onder de riem te steken en geld voor onderzoek naar MS op te halen. Ook mensen met MS doen mee. Dit jaar organiseerden we drie edities.

Evenement MS Motion - Kom in beweging tegen MS - Nationaal MS Fonds

Bijzonder jaar

Op zondag 3 oktober vond na anderhalf jaar uitstel door COVID-19 eindelijk MS Motion Zwolle plaats. De laatste van drie edities dit jaar. Na een virtuele editie in mei, konden we op 12 september weer samenkomen op locatie en hebben we samen een mooi bedrag van € 51.881 opgehaald. Op 3 oktober zijn we in Zwolle met ruim 400 mensen in beweging gekomen voor onderzoek naar MS. Ondanks de regen zat alles er in; geweldige deelnemers, een top sfeer, een gezellig warming-up en memorabele finishmomenten. Op het moment van het uitreiken van de cheque hadden we in Zwolle €50.667 opgehaald. Inmiddels is het bedrag zelfs aangevuld tot €51.709 en hebben we met de drie edities samen een totaal bedrag van €140.224 opgehaald! Via deze weg willen we alle deelnemers en vrijwilligers bedanken, zonder jullie inzet hadden we dit mooie resultaat niet behaald.

Over MS Motion

Doe mee aan één of meerdere edities van MS Motion, het hardloop- en wandelevenement van het Nationaal MS Fonds. MS Motion is een gezellig en sportief evenement voor iedereen, jong en oud. Deelnemers wandelen of rennen 5 of 10 kilometer en halen daarmee geld op voor onderzoek naar de nog ongeneeslijke ziekte MS. Meedoen kan individueel of als (bedrijfs)team.

We zorgen ervoor dat MS Motion een feestje is. Op het evenemententerrein is meer dan alleen de start en finish. Je kunt er lekker eten, er draait opzwepende muziek en er worden verschillende kinderactiviteiten georganiseerd.

Ook een keer meedoen?

Houd voor meer informatie en nieuwe data onze website in de gaten.

Meer informatie
Meld je aan