HomeMS Motion

MS Motion

Hardlopen en wandelen voor onderzoek naar MS. Dat is MS Motion. Families, vrienden en collega’s zetten een sportieve prestatie neer om de mensen met MS in hun omgeving een hart onder de riem te steken en geld voor onderzoek naar MS op te halen. Ook mensen met MS doen mee. Lees snel verder voor de eerstvolgende data en mogelijkheden.

Evenement MS Motion - Kom in beweging tegen MS - Nationaal MS Fonds

Virtual run

Wil jij in actie komen voor het Nationaal MS Fonds, maar kon je niet meedoen met de events in Rotterdam en Utrecht? Kies dan voor de Virtual Run. Start vanuit je voordeur, begin in een natuurgebied bij jou in de buurt of maak er een stedentrip van. Hou je kilometers bij en ontvang een verrassing als beloning. Je leest er meer over op de site van MS Motion.

September 2022

Op zondag 18 september vond MS Motion Utrecht plaats. Ondanks het natte weer, was het een dag vol gezelligheid, fantastische prestaties en emoties waarbij een fantastisch bedrag voor onderzoek naar MS werd opgehaald van ruim € 90.000!

Voorafgaand aan de start werd de cheque met de opbrengst van de twee edities van MS Motion van dit jaar uitgereikt met een totaalbedrag van € 122.723 euro aan het onderzoeksteam onder leiding van Dr. Antonio Luchicchi. Dit bedrag is na de uitreiking zelfs nog iets gestegen.

Mei 2022

Op zondag 22 mei 2022 vond weer een succesvolle editie van MS Motion Rotterdam plaats. Een zonnetje, enthousiaste deelnemers en een prachtige route door het Lage Bergse Bos, kortom een mooie editie van MS Motion Rotterdam! We startten de dag met het uitreiken van de voorlopige cheque aan dr. Antonio Luchicchi, neurowetenschapper aan het Amsterdam UMC/MS Centrum Amsterdam. Dit jaar halen we met MS Motion namelijk geld op voor zijn onderzoek naar myelineblaren. Op het moment van het uitreiken van de cheque hadden we al € 30.677,- opgehaald! Inmiddels is het bedrag zelfs aangevuld tot € 32.624,-.

2021

Op zondag 3 oktober vond na anderhalf jaar uitstel door COVID-19 eindelijk MS Motion Zwolle plaats. De laatste van drie edities 2021. Na een virtuele editie in mei, konden we op 12 september weer samenkomen op locatie en hebben we samen een mooi bedrag van € 51.881 opgehaald. Op 3 oktober zijn we in Zwolle met ruim 400 mensen in beweging gekomen voor onderzoek naar MS. Ondanks de regen zat alles er in; geweldige deelnemers, een top sfeer, een gezellig warming-up en memorabele finishmomenten. Op het moment van het uitreiken van de cheque hadden we in Zwolle €50.667 opgehaald. Inmiddels is het bedrag zelfs aangevuld tot €51.709 en hebben we met de drie edities samen een totaal bedrag van €140.224 opgehaald!

Via deze weg willen we alle deelnemers en vrijwilligers bedanken, zonder jullie inzet hadden we deze mooie resultaten niet behaald.

Ook meedoen?

Klik op de buttons hieronder voor meer informatie of om je aan te melden.