HomeNationale MS Dag

Nationale MS Dag 2021

Op zondag 7 november vond de Nationale MS Dag 2021 plaats. Zowel fysiek als online kregen bezoekers alle actuele informatie over medicatie, behandelmethoden, inzichten en onderzoeken. Over de dag verdeeld konden ze drie sessies bijwonen, gegeven door experts uit het werkveld. Heb je een sessie gemist of wil je een sessie terugkijken? We hebben alle sessies opgenomen en plaatsen deze over de komende weken online.

Video’s terugkijken
De Nationale MS Dag is op 7 november 2021 in het NBC - Nationaal MS Fonds

Fysiek en online

Dit jaar kon je de Nationale MS Dag dus meekijken vanachter je laptop, maar we konden ook weer samenkomen in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. In deze mooie locatie kon men naast het bijwonen van de sessies ook een uitgebreid informatieplein bezoeken en in contact komen met andere mensen met MS. Benieuwd naar de sfeer? Bekijk dan de aftermovie:

De winnaar van de [email protected] Award 2021 is bekend!

Tijdens de Nationale MS Dag op 7 november is de Award uitgereikt aan Thermo Fisher Scientific uit Bleiswijk. Voor Jan van Uitert, die zijn baas Jan Willem Bos nomineerde, was de uitreiking een memorabel moment waarin zijn dankbaarheid werd omgezet in een Award voor zijn werkgever.

Meer lezen over uitreiking van de [email protected] Award
winnaar ms@work award 2021 thermo fisher sientific.

De Nationale MS Dag 2021 werd mede mogelijk gemaakt door:

Logo Coloplast
Logo MS heb je niet alleen
bms_logo_rgb_pos_300
Merck-WVJB-nl-rechthoek-witteletters-v4
Logo Biogen sponsor Nationale MS Dag 2021