Kom zondag 29 oktober naar de Nationale MS Dag 2023 

Het Nationaal MS Fonds presenteert de Nationale MS Dag: hét jaarlijkse evenement speciaal voor mensen met MS en hun naasten. Dit jaar is het de 25e keer en het Nationaal MS Fonds bestaat 30 jaar! We maken er daarom een bijzondere editie van. 

Inschrijvingen gesloten

Nationale MS Dag 2023
Erik Scherder - Nationale MS Dag 2023

Programma van de Nationale MS Dag 2023

We starten de dag goed met een spraakmakende gast: niemand minder dan hersenwetenschapper Erik Scherder komt naar ons toe. Verder hoor je de laatste informatie over behandeling en medicatie, zijn er boeiende sprekers en is er alle gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Bovendien maken we deze dag bekend welke nieuwe innovatieve MS-onderzoeken subsidie zullen ontvangen van het Nationaal MS Fonds. En mis de feestelijke en verrassende afsluiting niet! 

MS@Work Award - Nationale MS Dag 2023

Uitreiking MS@Work Award 

We zetten vandaag inspirerende werkgevers in het zonnetje. Werkgevers spelen een essentiële rol als het gaat om zo lang mogelijk aan het werk blijven. Wie wordt de winnaar van de MS@Work Award 2023? 

Inspiratieplein Nationale MS Dag 2023

Ontdek het Inspiratieplein 

Natuurlijk ontbreekt ook dit jaar het Inspiratieplein niet. Verschillende organisaties en bedrijven laten je graag kennismaken met leuke activiteiten en handige producten. Kom ontdekken wat zij jou te bieden hebben!  

MpowerS connect - Nationale MS Dag 2023

MpowerS connect voor jonge mensen met MS

Voor mensen met MS tot 35 jaar organiseren we MpowerS connect: de gelegenheid om anderen met MS te ontmoeten. Na het plenaire deel van de dag is de MpowerS Lounge the place to be.  Met een ‘Luchtige Lunch’ en speciaal middagprogramma gaan zij op creatieve manieren met elkaar in gesprek over thema’s die voor hen belangrijk zijn.

Catering - Nationale MS Dag 2023

Lunch en catering

Gedurende de hele dag kun je een kopje koffie, thee of iets fris kopen bij de bar. Voor de lunch biedt het Nationaal MS Fonds je graag een luxe vegetarisch broodje en een kopje soep aan. Daarvoor ontvang je bij binnenkomst een voucher. Daarnaast is er een assortiment aan andere gerechten en hapjes te koop bij de bar. 

Locatie van de Nationale MS Dag 2023

De Nationale MS Dag is ook dit jaar weer in 1931 Congrescentrum in ‘s-Hertogenbosch.

Locatie - Nationale MS Dag 2023

1931 Congrescentrum

Oude Engelenseweg 1 

5222 AA ’s-Hertogenbosch 

De locatie is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Er is ruime gratis parkeergelegenheid naast het congrescentrum. Vlakbij de hoofdingang zijn een aantal minder validenparkeerplekken. De locatie is ca 10 minuten lopen vanaf het station ‘s-Hertogenbosch (uitgang Paleiskwartier/Brabanthallen). Er rijden ook pendelbusjes. Deze zijn rolstoeltoegankelijk en rijden tussen 8.00 en 10.00 uur. Terug vanaf 1931 Congrescentrum naar het station rijden ze van 15.00 uur tot 16.30 uur.

De Nationale MS Dag 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Samen beslissen bij MS Logo Nationale MS Dag 2022
MS de Baas
Wat vind jij belangrijk
Biogen