Watvindjijbelangrijk.nl

De online keuzehulp watvindjijbelangrijk.nl maakt het eenvoudiger om goed voorbereid het gesprek met je behandelaar aan te gaan en de voor jou belangrijke onderwerpen te bespreken. Zo kom je samen tot de best passende MS-behandeling. 

Merck Watvindjijbelangrijk Nationale MS Dag 2022

Ben ik wel duidelijk geweest?

Meer dan de helft van de mensen met MS loopt na afloop van een gesprek met een zorgverlener het ziekenhuis uit en realiseert zich dat ze iets vergeten is te vragen. Zich afvragend of ze wel duidelijk genoeg zijn geweest. Of ze eigenlijk nog een bepaald onderwerp hadden willen bespreken. 

Tijdens gesprekken over je MS-behandeling kan er veel informatie op je af komen. Watvindjijbelangrijk.nl helpt je om beter voorbereid het gesprek met je arts of MS-verpleegkundige te voeren. Ga aan de slag met de verschillende onderwerpen op de site en kies wat jij belangrijk vindt. Ook kun je notities maken. De gekozen onderwerpen en de notities worden automatisch toegevoegd aan ‘mijn gesprekslijst’. Zo krijg je een handig overzicht dat  – geprint of digitaal – meegenomen kan worden naar de eerstvolgende afspraak met je MS-behandelaar. 

“Als je in staat wordt gesteld om je eigen keuzes te maken, dan werkt een behandeling vaak beter en het zorgt er ook voor dat je je weer meer mens voelt.”

Esther Zeinstra, Neuroloog

Watvindjijbelangrijk.nl helpt …

  • … beter voorbereid het gesprek in te gaan 
  • … overzicht te geven van belangrijke onderwerpen die je aan bod wilt laten komen 
  • … bij het afwegen van alle persoonlijke wensen rondom de keuze van een MS-behandeling 
  • … samen te kiezen voor de best passende MS-behandeling 
LOGO-merck-transparant

Over Watvindjijbelangrijk.nl

Watvindjijbelangrijk.nl is een initiatief van Merck en is speciaal ontwikkeld voor mensen met MS, op verzoek van én in samenwerking met MS-experts. Merck is een toonaangevend wetenschappelijk en technologisch bedrijf op het gebied van gezondheidszorg, biomedische wetenschappen en hoogwaardige materialen. De activiteiten van Merck Healthcare zijn gebaseerd op ‘As One for Patients’. 

Deze pagina is tot stand gekomen i.s.m. Watvindjijbelangrijk.nl
NL-NONNI-00138, approval date 11/2022